Ed Sheeran afslører detaljer om Game of Thrones-rolle

Musikeren Ed Sheeran vil vise sit sangtalent frem, når han er på skærmen i syvende sæson af »Game of Thrones«.

Foto: NIKLAS HALLE'N. ARKIVFOTO
Læs mere
Fold sammen

Det har længe været kendt, at hitmageren Ed Sheeran, der står bag numre som »Galway Girl« og »Castle on the Hill«, har landet en rolle i den populære dramaserie »Game of Thrones«.

Men hvor sangeren tidligere har været meget tavs om sin rolle i serien og kun udtalt sig i kryptiske vendinger, så afslører han mere nu.

Det skriver The Independent.

Ifølge nyhedsmediet fortæller 26-årige Ed Sheeran i radioprogrammet »The Hits Radio«, at han skal spille over for skuespillerinden Maisie Williams, der spiller Arya Stark i serien, og at han tilmed skal synge.

»Jeg har bare en scene med Maisie. Jeg synger en sang, og hun siger: »åh, det er en dejlig sang,«« siger Ed Sheeran i programmet.

Han blev en del af den yderst populære og blodige serie som en overraskelse til netop skuespillerinden Maisie Williams, der privat er stor fan er »Shape of You«-stjernen.

Tidligere har i forvejen kendte ansigter som Will Champion fra bandet Coldplay og Gary Lightbody fra rockgruppen Snow Patrol haft mindre roller i serien, mens også danske Frank Hvam har haft et par sekunder på skærmen i en mindre rolle.

Syvende sæson af »Game of Thrones« får premiere på HBO Nordic til juli.

/ritzau/