Dúné smidt ud af festival efter slagsmål

Det unge danske rockband blev smidt ud efter tumult på Skive Festival.

Dúné, der her optræder på Danmarks Smukkeste Festival i Skanderborg, kom på kant med vagterne på Skive Festival. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jonas Vandall Ørtvig
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Selv om det unge, danske rockband Dúné er ved at blive berømte uden for landets grænser, kan man ikke bare gøre, som man vil.

Det har de unge Dúné-drenge måtte sande, efter at de er blevet bortvist fra Skive Festival torsdag nat efter endt koncert, bekræfter bandets pladeselskab Ice Records til bt.dk

Angiveligt er episoden med tumult og slåskamp opstået torsdag nat et par timer efter Dúnés koncert på Skive Festival.

Skive er drengenes hjemegn, og på Skive Festivals hjemmeside tøver man ikke med at kalde de seks Dúné-drenge for 'lokalområdets største stjerneskud'.

Disse stjerneskud var da også så populære i byen, at rigtig mange af deres venner gerne ville feste med dem efter koncerten. Men da gæstelisten var fuld, besluttede bandet sig for at smugle deres venner ind i stedet. Det blev opdaget, vennerne blev bortvist, og det førte til håndgemæng. Så blev bandet smidt ud.

- Sådan noget gør voksne mennesker ikke, men de er selvfølgelig heller ikke så gamle, siger Knud Bjerre fra Skive Festival til Skive Folkeblad.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Dúné.