Drengene fra Lighthouse X om nederlaget: Vi er lidt lettede

Det lykkedes ikke drengene fra Lighthouse X at få Danmark i Eurovision-finalen, men trioen er ikke alt for kede af det.

Lighthouse X møder pressen efter nederlaget i semifinalen i Stockholm 2016. Søren Bregendal, Martin Skriver og Johannes Nymark Fold sammen
Læs mere
Foto: Ida Guldbæk Arentsen

Det lykkedes ikke drengene fra Lighthouse X at få Danmark i Eurovision-finalen, men trioen er ikke alt for kede af det.

»Jeg har det egentlig meget godt. Vi gjorde lige præcis det, vi havde aftalt og havde en fest med det,« lyder det fra Johannes Nymark, da BT møder ham og resten af Lighthouse X efter nederlaget i Globen i Stockholm.

»Det virker som om, at de rene, minimalistiske popsange, som vi i Norden står for, ikke falder i god jord lige nu, og det kan vi jo ikke gøre noget ved,« vurderer Søren Bregendal.

Ligesom Danmark gik heller ikke den norske sang videre til finalen lørdag.

Hvad kunne I have gjort anderledes?

»Ikke noget. Jo, lavet en anden sang, men det havde vi ikke lyst til. Og vi vandt jo i Danmark,« fortæller Johannes Nymark.

Men er I ikke lidt skuffede?

»Jo, vi skal bare lige lande. Det er en stor og overvældende oplevelse at være del af, og så kan det bare stoppe sådan her. Men det er også, vi har haft det lidt svært ved med alt det her,« lyder det fra Søren.

»Jeg er også lidt lettet faktisk,« indrømmer Johannes.

Drengene har endnu ikke besluttet, som de vil blive i Stockholm, nu hvor de ikke er gået videre. Et er dog sikkert – i aften er der fest.

»Jeg glæder mig til at slappe af med en fadøl og snakke,« fastslår Martin Skriver, mens vennen Johannes Nymark glæder sig til at møde et grandprix-idol:

»Jeg skal fejre det med Birthe Kjær!«