Drengene fra Angora vender tilbage

Det vides endnu ikke om det bliver med Cykelholdet Easy On, men sikkert er det, at en af dansk TVs største satiresucceser i nyere tid »Drengene fra Angora« er på vej tilbage til skærmen.

Fredag 21. september er der premiere på et helt nyt show, som Simon Kvamm, Esben Pretzmann og Rune Tolsgaard i øjeblikket arbejder på.

»Der bliver tale om et TV-show med skiftende værter og gæster, med diverse indslag og musik. Men derudover er det foreløbig ret lidt, vi ved om indholdet af programmet,« siger pressemedarbejder på DR2, Nas Beskos.

Det står dog klart at showet kommer til at løbe over mindst 30 afsnit, fordelt på et længere show om fredagen og kortere afsnit om mandagen, tirsdagen og onsdagen. Drengene fra Angora var sidst på skærmen med et regulært show i 2004, og nåede da op på knap 400.000 seere.

Også i Sverige er man faldet for drengenes skæve humor. SVT har netop indkøbt tolv afsnit af serien. »Svenskerne har kastet deres kærlighed over »Drengene fra Angora«, og det glæder vi os naturligvis over,« siger chefen for DR Internationalt Salg, Helene Aurø.

/krl