DR-vært går i flæsket på DR-ledelse - på direkte tv

»Så skal vi til Jylland… OG Superligaen.«

Peter Møller kom med flere spidse bemærkninger i søndagens 'Fodboldmagasinet'. Fold sammen
Læs mere
Foto: Uffe Weng

Peter Møller holdt sig ikke tilbage med stikpillerne, da han søndag aften var vært for DRs ’Fodboldmagasinet’.

Her kom han på direkte tv flere gange med små hentydninger til sidste uge beslutning om at flytte DRs sportsredaktion til Jylland fra d. 1. februar 2018. Den skal nu høre hjemme i Aarhus.

I den forbindelse sagde Peter Møller i sidste uge til BT, at han ærgrede sig over flytningen. Ikke mindst fordi, at han mener, at DR Sporten allerede i dag dækker hele Danmarks – selv om hovedkvartereret altså ligger i København.

»Vi dækker allerede sporten overalt i Danmark, hvor vi blandt andet er ude på samtlige stadions i Superligaen og til et hav af håndboldkampe i Jylland. Så beslutningen om at flytte det fyrtårn, som DR Sporten er, ser jeg som et politisk signal fra DR,« sagde Peter Møller til BT.

I ’Fodboldmagasinet’ søndag aften gjorde han igen opmærksom på, hvor meget DR Sporten allerede i dag kommer rundt.

»Det her er Fodboldmagasinet for alle. Vi er klar med fire kampe fra Jylland. Oplev syv jyske hold, lidt københavneri og se de stribede fra Fyn.«

Og så fik Peter Møller undervejs også presset et ’velkommen til hele Danmarks fodboldmagasin’ ind.

Små bemærkninger i de 27 minutter lange program. Men de blev bemærket ude foran skærmene i de danske stuer:

Indtil videre sidder Peter Møller dér endnu. I sidste uge sagde han dog til BT, at han ikke har tænkt sig at flytte med DR Sporten til Aarhus. Og at han nok ikke er den eneste.

»Jeg er rigtig ked af det. Det rører mig, da det højst sandsynligt betyder, at mange af mine dygtige kolleger må stoppe på DR Sporten. Der er en trykket stemning på redaktionen, og det har selvfølgelig stor menneskelig betydning for mange inklusiv mig selv,« sagde han.

BT har været i kontakt med DRs sportschef, Søren Vestergaard. Han har ingen kommentarer til Peter Møllers udtalelser.