Det skriver de andre om Simpsons

Tegnefilmen "The Simpsons Movie" får ros med på vejen af de fleste avisanmeldere. Læs med her og se hvad anmelderne skrev.

Væg til væg-Simpsons

Politiken giver filmen fem ud af seks hjerter og indleder anmeldelsen således: "The simpsons er gået til filmen med satire over mijøsvineri, religiøse åbenbaringer, po(pu)litikere og med hele den underfrankerede talentlys, vi er parat til at tilgive Homer - og os selv!"

Den gule fare

Mere mådeholden er man på Jyllands-Posten hvor filmen får fire ud af seks stjerner, men bemærker trods alt at "The Simpsons tager et vellykket og ekstremt underholdende spring til det store lærred."

Herlige Homer

B. T. skriver "Alting lykkes i hele verdens favorit-tegnefilms først spillefilm" og fortsætter " Det er hylemorsomt, det er lynende intelligent, og er fandens svært at sætte fordømmende fingre på " og for den præstation kvitterer avisen med fem stjerner ud af seks mulige.

Den gule familie

"The simpsons går til filmen, gør rent på alle hylder og forbereder sin egen rekord i satire. Alligevel griner man ikke så godt som hjemme i tv-stuen" skriver Weekandavisen i sin anmeldelse og slutter tørt "Skønt Maggie Simpsons første ord er sequel, bliver den forvoksede, let forskønnede filmudgave aldrig mere end et langt appendiks"

Fuld fart frem

En mere positiv tone tager Ekstra Bladets anmelder som skriver "Som altid med 'The Simpsons' vrimler det med oplagte referencer til samtiden, og især øjeblikkets dobbeltmoralske klimadebat får en ordentlig overhaling. En af de skæggeste scener er dog en udsøgt parodi på USA's eskalerende overvågningssamfund, og så siger det sig selv, at der kommer flere gode grin ud af, at Arnold Schwarzenegger er blevet landets præsident«. og det bliver til fem ud at seks mulige stjerner

Men det er ganske vist, "The Simpsons Movie" har premiere og hvis man er til det politisk ukorrekte, lover de fleste anmeldere et godt grin og høj underholdningsværdi.