Det skal du spise

Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag kan opleves til en talk og middag. Asger Ladefoged

Gå, spis, gå

Lørdag den 7. september kan man for første gang komme på en gastronomisk gåtur gennem gaderne på Vesterbro. Det er det svenske koncept Moveeat, der har premiere i de københavnske gader og stræder. I al sin enkelhed går det ud på, at man køber en billet, og herefter bevæger man sig gennem byen og lægger vejen forbi otte forskellige gastronomiske stop.

Man bestemmer selv sit tempo, og på vejen kommer man forbi følgende steder: Jah Izakayah, Masseria, Surt, FAR Restaurant og vinbar, Kitchen Collective, Byens Landhandel, Ismageriet og The House of Machines. Man kan komme alene, som gruppe eller måske på en date. Det koster 595 kroner at deltage. Læs mere her.

Få en bid af Julie og Jesper

På Restaurant Babylon på Søpavillionen har de skabt formatet Firesite Talks, hvor man kommer helt tæt på en række spændende personer. 25. september kan man spise en treretters middag i selskab med makkerparret Jesper Zuschlag og Julie Rudbæk.

På scenen er der samtale mellem filmparret, der er kendt for blandt andet filmen »Elsker dig for tiden« og DR-serien »Bag enhver mand«, og radiovært Andrew Moyo.

Billig kro med udsigt

Billigbølgen kører i København. God mad til lave priser er mere populært end nogensinde. 17. september åbner en ny fransk bistro i legendariske lokaler på Skovriderkroen ved Strandvejen, som Søren Frank tidligere har døbt »Dødens Kro«.

Og priserne er i den lave ende. En kartoffel-porre-suppe koster 38 kroner, en fransk tærte 59 kroner. Hovedretter starter ved 95 kroner, og en steak frites kan du få for 158 kroner. Så er det bare at smutte en tur til Charlottenlund.