Den 25-årige dræbte mand i Aarhus var kendt rapper

Politiet er tilstede ved Observatorievej ved Travbanen i Aarhus, torsdag den 23. juli 2020. Onsdag aften blev en mand skuddræbt på Observatorievej og en anden mand blev kvivdræbt på Lenesvej torsdag morgen. Aarhus Politi efterlyser vidner i forbindelse med begge sager.. (Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix) Fold sammen
Læs mere
Foto: Mikkel Berg Pedersen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Onsdag blev en 25-årig mand dræbt af skud ved Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus.

Det viser sig nu, at den dræbte er den aarhusianske rapper Shmur.

Det oplyser hans manager, Prasad Balakumar, i en pressemeddelelse.

»På baggrund af utallige henvendelser fra pressen er det med stor sorg, at vi kan bekræfte, at Shmur, artist, kunstner og pladeselskabsmedejer, er afgået ved døden 22. juli 2020 i Aarhus. Vi beder medier og pressen at vise respekt over for de pårørende/familien,« skriver Prasad Balakur i en pressemeddelelse og fortsætter:

»Shmur var en af vores bedste artister. Han var en af de mest anticiperede upcoming artister på den danske musikscene. Det gladeste, kærligste og mest positive menneske, som jeg nogensinde har mødt. Shmur vil altid leve videre i os.«

Shmur er den afdøde rapper. Foto. Privat Fold sammen
Læs mere

Drabet fandt helt præcist sted på Observatorievej ved Væddeløbsbanen. Efter at være blevet skudt formåede Shmur at finde vej ind i hestefolden.

Flere personer fandt ham liggende i folden og tilkaldte politiet. Kort efter ankom politi og ambulance, men Shmurs liv stod ikke til at redde.

Politiet efterforsker lige nu drabet, og det mener, at der er en rivalisering i det kriminelle miljø, der ligger forud for drabet.