De 5 frække oplevelser

Stik lidt til de sensuelle sider af dig selv med fem frække oplevelser i København.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.


Søger du anderledes og lidt frækkere aktiviteter, giver AOK her et bud på fem sexede oplevelser i København.

Udstillingen: Galerie Eros

Galleriet ligger lige midt i København og er en kombination af galleri, kunsthandel og antikvitetsforretning. Der er et overordnet tema i galeriet, og det er erotik. Her finder du et stort sortiment og udstilling fra alle kulturer og verdensdele. Du finder malerier og skulpturer – ja kunst i alle afskygninger. Galleriet er opkaldt efter den græske kærlighedsgud Eros. Galeriet byder på alt fra historisk kunst til nutidig og moderne kunst. Du finder malerier, skulpturer figurer,fotografier,plakater brugskunst og meget meget mere. 

Hvor: Holbergsgade 9, København K
Info:  galerieeros.com

Shopping: Lust

Er du til lidt fræk shopping, der ikke kan klares i Illum eller Magasin, er Lust et godt sted at starte. Såkaldt husmorporno er nået ind i selv de pæneste hjem med bestselleren '50 shades of Grey', og har bøgerne vakt interesse, kan man selv søge inspiration til sit eget liv. Selvom butikken Lust byder på masser a sexlegetøj og udstyr foregår det på en smagfuld og sofistikeret måde og ikke med en følelse af snusket baglokale. Lust er en erotisk livsstilsbutik, der på en elegant måde henvender sig både til kvinder og mænd.

Hvor: Mikkel Bryggersgade 3A, København K
Info: Lust.dk

Motion og bevægelse: Stripfitness

Har du lyst til at røre dig, men orker du ikke fitnesscenteret, kan poledancing være et glimrende og halvfrækt alternativ. Stripfitness eller polefitness, som det også kaldes foregår i et dansesal med en stripperstang som omdrejningspunkt. Det handler slet ikke om at smide tøjet, men om at komme i god form ved hjælp af kroppen og stangen på en mere sensuel måde end ved almindelig step-aerobic. Det er utroligt, hvad man kan lære på ganske kort tid. Der er flere steder i København man kan kaste sig over poledancing, og det behøver ikke være en sportsgren, som man kaster sig over på daglig basis. Flere steder i byen arrangerer events og særlige arrangementer.

Hvor: Frederiksberggade 26, 4.sal
Info: Polefitness.nu

Dans og natteliv: Club Mambo

Svedige rytmer og vrikkende hofter er hovedindgredienserne i en hed omgang salsa. Den latinamerikanske dans er sensuel og sexet og kan gøre selv de skæveste ben til latinolignende lamselår. Du kan blandt andet danse salsa på natklubben Club Mambo torsdag fredag og lørdag. Så kombiner din tur i byen med en omgang salsa og kom i godt humør med din partner eller mød en fremmed på dansegulvet. Club Mambo er Københavns største latin-klub og er en natklub med to dansegulve, lounge, cocktailbar, restaurant og danseskole.

Hvor: Vester Voldgade 85, København K
Info: www.clubmambo.dk

Den udfordrende: Stripklubben

Der er flere stripklubber i København, der byder på sensuel dans med letpåklædte kvinder. Er du til en aften i byen og ikke kun har lyst til at kigge på dine venner, kan du smutte på en natklub og se på piger der danser. Du kan blandt andet opleve strip på klubben Mirage, der tilbyder 'god behandling' fra de eksotiske dansere og fra deres champagne-piger.

Hvor: Nørregade 43, København K
Info: miragecopenhagen.dk