De 5 Fitnesscentre i København

Pilates Fold sammen
Læs mere
Foto: Sigrid Nygaard
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Fitness dk Adelgade

løbebånd Fold sammen
Læs mere
Foto: Colourbox.

Til trods for mange udvidelser og store satsninger i de senere år, er Fitness dk i Adelgade stadig den jyske motionskædes bedste center.
Man træder ind i en pragtfuld reception – et af Fitness dk´s trademarks – og bliver mødt af venligt, opmærksomt personale. Stedet vrimler med smukke, unge mennesker af begge køn og er præget af en sprudlende, kosmopolitisk stemning, der opstår med de mange forretningsrejsende, modeller og andet vip-folkefærd, som benytter træningsområdet.
Det lave loft i hele centret skaber en lidt kælderagtig feel, men faciliteterne er fine og inkluderer bl.a. squashbaner, spinning og en særlig, lukket kvindeafdeling. Har man derfor tålmodighed til at stå i kø på spidsbelastningstiderne, både i styrketræningen og i receptionen, så er her mulighed for god og alsidig træning.

Hvad: Fitness dk
Hvor: Adelgade 5-7, Kbh K, Tlf. 33 43 28 00
Hvornår: Åbningstider: Man-tor: 6.00-22.00, fre: 6.00-21.00, lør: 8.00-18.00, søn: 9.00-19.00 Læs mere om Fitness.dk i Adelgade her

Equinox Fitness Valby

vægte til træning Fold sammen
Læs mere
Foto: Colourbox.

Equinox i Valby er ikke et center, der skal vælges på grund af omgivelserne – ikke medmindre ”skønne omgivelser” for dig er lig med ”gode parkeringsmuligheder”.
Til gengæld vinder centret på, hvor lækkert det er indeni: Tre etager med pool, styrke- og konditionsområde, store, lyse holdtræningssale, kæmpe spinninglokale, et ekstra powercardio-rum med høj musik samt en klatrevæg til fri afbenyttelse.
Hører man til dem, som har det svært med gulvtæppe i styrketræningen, skal man holde sig væk, men alt i centret, gulvene inklusive, fremstår yderst velholdt, rent og indbydende. Der er god plads imellem maskinerne og masser af albuerum.
Derudover udbyder Equinox et af de mest spændende og varierede holdtræningsskemaer i byen, med blandt andet timer som Skånsom vand, Thaiboxing og Yoga for mænd.

Hvad: Equinox Fitness,
Hvor: Gl. Køge Landevej 22, Valby, Tlf. 36 46 77 77
Hvornår: Åbningstider: Man-tor: 06.00-22.00, fre: 06.00-21.00, lør: 08.00-18.00, søn: 08.00-20.00 Find Equinox Fitness her

S.A.T.S Vesterbro

SATS Fold sammen
Læs mere
Foto: Maria Hedegaard.

For at komme til SatsVesterbro - det gamle Ve&Vel - må man først vove sig ind i den nu renoveringsramte arkade, der ifølge planerne skal omdannes til et hipt, nyt shoppingstrøg. Så finder man et fitnesscenter, der er overraskende lyst og venligt med højt til loftet og fremragende faciliteter.
Hvis man er typen, der ønsker wellness i forbindelse med sin træning, vil man blive skuffet her, hvor der ikke er stort andet forkælelse end sauna og lejlighedsvis skåret frugt. Men søger man et center, der kan tilbyde solid træning på alle fronter, så er Sats på Vesterbro stadig et af byens bedste. Her er en rigtig god styrketræningsafdeling, et engageret personale samt glimrende og varieret holdtræning.
Centret er især kendetegnet ved den gode stemning – og samtidig af at være et sted, der stadig har en snert tilbage af atmosfæren fra dengang, hvor Vesterbro kun var kant og træning bare var træning.

Hvad: S.A.T.S Vesterbro,
Hvor: Vesterbrogade 97, Kbh V, Tlf. 33 25 13 10
Hvornår: Åbningstider: Man-tor: 06.30-22.00, fre: 06.30-21.00, lør-søn: 08.00-18.00 Læs mere om S.A.T.S Vesterbro her

Charlottehaven

Charlottehaven Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe.

Hvis god service, afslappet eksklusivitet og en behagelig, afstressende atmosfære er det, der gør det for dig, så bliver det ikke meget bedre end Charlottehaven på ydre Østerbro. Selve fitnesscentret består af en kælderetage med holdtræningssal, to små omklædningsrum og et mini strækområde. Ovenpå ligger et styrketræningsrum, to squashbaner og en meget smuk pool. Dette er ikke træningscentret for dig, der foretrækker høj musik og store træningsområder, hvor man kan stønne, brøle og kampsvede. Stedet er – cafeen bag receptionen undtaget – på behagelig vis indhyllet i en meget rolig, lavmælt atmosfære.
Charlottehaven satser især på seniormedlemskaber og på aktivt at skabe en imødekommende klubstemning, hvor alle er på fornavn med hinanden. Omgivelserne er flotte og emmer af klasse og elegance, og serviceniveauet er fremragende.

Hvad: Charlottehaven
Hvor: Hjørringgade 12C, Kbh Ø, Tlf. 35 27 15 05
Hvornår: Åbningstider: Man-tor: 06.00-22.00, fre: 06.00-20.00, lør-søn: 08.00-20.00 Læs mere om Charlottehaven her

Fitness World Base Camp

Fitness World Fold sammen
Læs mere
Foto: Peter Helles Eriksen.

Er du helt ligeglad med hyggestemning, service, eksklusivitet og holdtræning af nævneværdig art, og vil du bare pumpe noget jern eller arbejde på en konditionsmaskine, så er Fitness World lige stedet for dig. Motionskæden er stormet frem takket være et koncept om lave priser uden binding. I dag er Fitness World næsten ved at drukne i succes, og det kan være svært at finde et center, hvor der er rent faktisk er plads og ro til at træne. Det center ligger nu på Holmen.
Det nyoprettede center i det gamle Base Camp har en fabelagtig Million Dollar Baby-lagerhal med fugtdrevne-vægge-og-sveddryppende-sjippetorvs-nostalgi over sig. Selve hallen er opbygget med et plateau i hver ende: Cardio på det ene, frivægte på det andet, og maskiner på gulvet midt i mellem. Simpelt og råt.

Hvad: Fitness world
Hvor: Danneskiold-Samsøes Allé 20, Kbh K, Tlf. 70 26 26 87
Hvornår: Åbningstider: Man-tor: 06:00-22:00, fre: 06:00-21:00, lør-søn: 09:00-17:00 Find Fitness World Base Camp her