Danske kendisser stikker af fra vinterkulden

Mens kulden har taget til herhjemme, slapper flere kendte danskere af under varmere himmelstrøg.

Tv-værten Lisbeth Østergaard holder ferie i Thailand sammen med sin familie. Scanpix/Kasper Palsnov Fold sammen
Læs mere

Minusgrader, sne og isglatte veje har fået mange herhjemme til at trække i vintertøjet for at holde varmen.

Alt imens har en række kendte danskere byttet vinterkulden ud med varmere himmelstrøg.

En af dem er skuespillerinden Stephania Potalivo, der i øjeblikket nyder solens stråler i Vietnam, hvor hun holder fri og slapper af sammen med sin kæreste, Nils Petter Bro. Det viser en række feriebilleder på det sociale medie Instagram.

- Hvis nogen nu skulle være i tvivl om, at jeg er på ferie. Okay, skal nok slappe lidt af med at poste, men hold kæft hvor er her bare skønt, skriver hun lørdag til et billede af sig selv i bikini på stranden.

Tv-værten Lisbeth Østergaard er rejst til Thailand sammen med sin familie, og hun har også løbende delt billeder fra ferieparadiset, hvor der bliver plasket i poolen og slikket sol. Men lørdag forsvandt det gode vejr og det gode feriehumør for en stund.

- Det regner for fuld skrue, og lillemand og storemand er syge. Ellers er alt godt, skriver hun til et billede af sig selv og sin søn på Instagram.

Tennisdarlingen Caroline Wozniacki nyder også godt af sommervarmen i Australien, hvor hun opholder sig i øjeblikket. Her står den på hårdt arbejde på tennisbanen, men den 26-årige tennisspiller har også tid til at nyde det australske vejr.

- Det tog mig ikke lang tid at komme op igen, skriver hun på Instagram til et billede, hvor hun falder i vandet fra et paddle board.

Hitbandet Lukas Grahams forsanger, Lukas Forchhammer, og kæresten Marie-Louise Schwartz blev i slutningen af september forældre til datteren Viola.

Den lille pige skal også på en tur ud i verden. I hvert fald har den nybagte mor delt et billede af en tætpakket kuffert, der er fuld af babyting.

- Babykuffert er færdig, skriver hun til billedet, hvor hun også har sat et symbol ind, der forestiller en jordklode.

Bandet, der blandt andet er kendt for hitsinglen "7 Years", har spillet en del koncerter i USA, og kæresten og datteren har troligt fulgt med i tourbussen. l næste uge tager bandet igen hul på en lang række planlagte koncerter i USA.

Se feriebillederne her:

https://www.instagram.com/p/BO8co-dAydD/?taken-by=lisbethoestergaard

https://www.instagram.com/p/BO9NHCdgUbL/?taken-by=stephaniapotalivo&...

https://www.instagram.com/p/BO83nnVjaPl/?taken-by=rilloschwartz&...

https://www.instagram.com/p/BO8_ndjD9MT/?taken-by=carowozniacki&...