Dansk stjerneskuespiller kvæstet under filmoptagelser

Skuespilleren Bodil Jørgensen faldt onsdag ned af en traktor under en filmoptagelse ved Mandø. Hun er blevet kørt på hospitalet for at blive undersøgt, men har hele tiden været ved bevidsthed.

ARKIVFOTO. En ulykke ramte onsdag filmoptagelserne til en ny Far til Fire-film, hvor blandt andre Bodil Jørgensen og Kurt Ravn medvirker. Fold sammen
Læs mere
Foto: Nils Meilvang
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den folkekære skuespiller Bodil Jørgensen kom onsdag morgen alvorligt til skade under optagelserne til den nye Far til fire-film, skriver bt.dk.

Ulykken skete kort før klokken syv på Mandø ved Vadehavet umiddelbart efter, at optagelsen af en sekvens til filmens slutscene var overstået.

»Bodil Jørgensen sad på en traktor, som væltede, og hun faldt ned. Til at begynde med var folkene derovre bange for, at hun var blevet kørt over af traktoren, men det blev hun altså ikke,« siger filmens producent og direktør i ASA Film Production A/S, Henrik Møller-Sørensen, til bt.dk.

»Hun var ved bevidsthed hele tiden, men hun blev kørt på hospitalet for at blive undersøgt,« tilføjer han.

Den populære skuespiller skal scannes i løbet af dagen for at få fastslået, hvorvidt hun har pådraget sig brud under ulykken.

»Umiddelbart lader det til, at hun har fået nogle kraftige tryk, men det skal de nærmere undersøgelser vise,« siger producenten.

Efter ulykken ydede en politimand, der tilfældigvis deltog i optagelserne, krisehjælp til de tilstedeværende.

»Det er klart, at folk blev meget chokerede, og vi har stoppet filmoptagelserne resten af dagen for lige at få talt tingene igennem,« siger Henrik Møller-Sørensen.

Bodil Jørgensen spiller fru Sejersen i den populære familiefilm, men ifølge producenten er det endnu for tidligt at sige, hvilke konsekvenser ulykken får for optagelserne.

»Nu må vi se, om hun bliver frisk nok til at fortsætte,« siger Henrik Møller-Sørensen.

Efter planen skal filmholdet arbejde frem til slutningen af juli, og ulykken skete på Bodil Jørgensens første dag på settet.