Dansk skuespiller med i ny sæson af House of Cards

Der er dansk islæt i form af skuespiller Lars Mikkelsen i den kommende sæson af den amerikanske hitserie "House of Cards".

Parret Frank & Claire Underwood er indbegrebet af politisk kynisme. Til højre i billedet ses hans stabschef, Doug Stamper, der er lige så nådesløs som Frank.
Læs mere
Fold sammen

Indtil nu har det været lillebror Mads, der har haft mest succes med roller i nogle af de populære amerikanske tv-serier, men nu ser det ud til, at storebror Lars har hevet en rolle hjem, der godt kunne gå hen og bytte rundt på hierarkiet i familien.

For nok har Mads Mikkelsen længe gjort det flot i staterne blandt andet med sin hovedrolle i serien »Hannibal«, men historien om seriemorderen og kannibalen Hannibal Lector slår på popularitets- og coolnessfaktoren nu alligevel ikke historien om det intrigante og kyniske politiske magtspil i og omkring Det Hvide Hus i Washington, som man over to sæsoner har kunnet følge i serien »House of Cards«.

Og det er netop i den kommende tredje sæson af »House of Cards«, at Lars Mikkelsen spiller med. Hvor stor rollen er vides endnu ikke, for det eneste vi indtil nu ved om hans karakter, er et par korte klip hvor man ser Mikkelsen i traileren til den nye sæson, der har verdenspremiere 27. februar på Netflix.

I et af klippene ser man Mikkelsen sidde med stenansigt side om side med Kevin Spacey alias Frank Underwood, der rækker hånden frem mod Mikkelsen som nægter at tage den. Det virker unægtelig som om de to ikke er perlevenner. Noget andet er tilsyneladende forholdet til Franks kone, Claire Underwood, som man ser Mikkelsen kysse heftigt i et andet klip.

Se traileren til den kommende sæson af House of Cards her:

Sæson 2 begejstrede Berlingskes anmelder, hvilket du kan læse mere om her. Læs også Mads Kastrups artikel om den »modbydelige« Frank Underwood.