Dansk musiker på hospitalet: Smerten var ulidelig

Den danske musiker Mikael Simpson blev torsdag aften kørt på hospitalet på grund af smerter.

Mikael Simpson laver i øjeblikket musik i trioen Vi Sidder Bare Her sammen med forfatter Jørgen Leth og musiker Frithjof Toksvig. Scanpix/Bax Lindhardt Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En sygdomsdag i sengen udviklede sig torsdag mere alvorligt end forventet for den danske musiker og radiovært Mikael Simpson.

Den 42-årige sangskriver endte med at bruge aftenen på Bispebjerg Hospital på grund af stærke smerter. Det skriver Mikael Simpson selv på Instagram.

Her har P6 Beat-værten delt billeder fra sin tur på hospitalet, som tilsyneladende begyndte med, at Mikael Simpson blev hentet i en ambulance, som et af billederne viser.

- Jeg skal lige på en lille kur og lave om på et par småting, så er jeg klar igen, skriver han til et af billederne.

Her ser man Vi Sidder Bare Her-musikeren ligge i en hospitalsseng.

I kommentarsporet på Instagram vælter det ind med "god bedring"-hilsner til Mikael Simpson, der også sætter lidt flere ord på, hvad han fejler.

- Enten er det nyresten, ellers har en blærebetændelse drillet mig. Smerten var ulidelig, svarer Mikael Simpson til spørgsmålet om, hvad der er galt.

Det fremgår ikke af opslagene, om radioværten er kommet hjem fra hospitalet igen, men det virker til, at han selv regner med, at sygdomsforløbet ikke trækker nævneværdigt ud.

- Vi høres ved mandag klokken 10 på P6 Beat, skriver han til et af billederne.

Før han kom på hospitalet torsdag delte Mikael Simpson et billede fra sin sygeseng på Instagram. Her skrev den kreative musiker:

- Jeg brænder op her på 16. time. Syg og bekymret.