Dansegulvene brænder!

December er den vildeste festmåned af dem alle, og det kræver sandt festtalent og stor stamina at jonglere rundt med de mange tilbud - og klare sig igennem dem med de efterfølgende tømmermænd. Denne weekend er absolut ingen undtagelse. Dansegulvene brænder over hele byen. Her er et håndplukket udvalg af de mange muligheder.

Foto: PR-foto

MATTHEW DEAR
CultureBox har efterhånden en stolt tradition for at booke nogle heftige stornavne ind om torsdagene, og der er mange, der meget nødig vil gå glip af denne omgang, hvor den produktive Detroit-musiker Matthew Dear gæster Boxen, heldigvis som sit minimalmørke alias Audion.

JUNGLE BELLS
Så er det igen blevet tid til at svede de ekstra julefrokostkilo af og danse fødderne til smadrede laser til det årlige drum'n'bass-julebash Jungle Bells, der traditionen tro byder på en hel buket af danske d'n'b-dj's og en helt særlig stemning.

DYGTIGE MC'S OG DYB BAS
Mc’s kan være en belastende affære, men indimellem er der nogle, der er rigtigt dygtige og har fanget ideen – og SÅ bliver det interessant. Grib chancen for at høre to af slagsen på Musikcafeen fredag aften, når Asylum holder X-Mas-bash på Musikcafeen i Huset - med et killer-lineup af dj's.

MIS MIS MIS: Tyske kravlenisser
Pladeselskabet MIS MIS MIS plejer hvert år at holde et brag af en julefest, og i år bliver ingen undtagelse. De har inviteret et smukt trekløver fra Berlin til at passe pladespillerne, og der er med garanti pyntet op med rigeligt af kravlenisser...

SÅ ER DER RAVER-BRYLLUP!
Midt i al julefestivitasen har to technotosser besluttet at blive gift! - og det foregår selvfølgelig på dansegulvet. Der er vielse på Dunkel (!) og efterfølgende fest på Culture Box. Og der holdes raver-bryllup med maner: der er mere end 25 dj's og fest i 17 timer...