Dagens hotte navne

Robert Hansen. I Danmark er det en gammel kending, som ser ud til at blive årets nye navn.

Han har været stjerne længe, men fortiden har været barsk for skuespilleren, som lagde ud med at håndtere succesen fra »Anja og Viktor« med at sniffe kokain, drikke sig fuld og lave skandaler. Derimod har 2007 været en sand jubelfest for Robert Hansen, som dansede sig ind i alles hjerter og ud af sine egne problemer og vandt både trofæet og sit livs kvinde igen. I 2008 vil genfødte Robert Hansen have børn med Mira Wanting, og fra Blitz-redaktionen siger vi bare: Godt nytår og godt gået!

Amy Winehouse. Det britiske fængselsvæsen har forbudt sangerinden Amy Winehouse at besøge gemalen Blake Fielder-Civil på normal vis. Han blev for nylig grebet i at have taget stoffer, såvidt vides heroin, og han må derfor kun se sin kone gennem en glasrude. Den skandaleramte sangerindes mand er desuden sigtet for forsøg på at bestikke sig ud af en voldssag og er foreløbig varetægtsfængslet til den 18. januar. Winehouse har således måttet holde nytårsaften uden Fielder-Civil. Til gengæld kan hun glæde sig over en enkelt god nyhed: Hendes CD »Back to Black« ligger til at blive det mest solgte album i 2007.

Hayden Panettiere. Året 2007 har stået i Britney Spears og Paris Hiltons tegn, hvilket flittige Blitz-læsere nok har bemærket. Nu er der imidlertid nye boller på den røde løber og på sladderpressens forsider verden over. Et af de nye navne, som spås en fremtid som kendis, er Hayden Panettiere. Den 18-årige skønhed fik et gigantisk gennembrud i 2007 med serien »Heroes«, og hun har allerede flere gange været på bladenes forsider. Desværre lader det ikke til, at Panettiere er helt så leveringsdygtig i skandaler som hendes forgængere udi kendisbranchen. Indtil videre er det kun blevet til rygter om en affære med druksutten David Hasselhoff, men det blev hurtigt fejet væk.