Dagens hotte navne

Tina Kjær. På et tidspunkt var hun alle steder, hun var den sexede sekretær i Jolly Colas TV-reklame og lingerimodel for firmaet Triumph, men pludselig forsvandt Tina Kjær. Nu har SE og Hør opsporet den blonde model, der i årevis har boet i London sammen med kæresten Carsten Krøyer.

Tina Kjær er netop flyttet tilbage til Danmark sammen med sin lille søn, som går i vuggestuen i Dragør. Den 35-årige kvinde læser selv til dyrlæge på Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole på Frederiksberg.

Victoria Beckham. Det er ikke kun danske banker, der bliver røvet omkring jul. Også den britiske sangerinde (?) Victoria Beckham har haft uinviterede gæster. Sammen med de øvrige Spice Girls er den 33-årige stjerne i øjeblikket på turné, og det var under et stop i Köln, at en gruppe uidentificerede tyve brød ind i hendes private garderobe og stjal designertøj for enorme summer. Ifølge avisen The Sunday Mirror er Victoria Beckham især ked af at miste den røde morgenkåbe, som den verdensberømte designer Roberto Cavalli havde lavet specielt til hende. På forsiden stod der »Mrs. Beckham«, mens ryggen viste kunstnernavnet »Posh«. Men mon ikke hun kan købe sig til en ny? Ifølge avisen indeholder hendes klædeskab tøj for omkring 100 millioner pund.

Damon Albarn. Han har hele tiden søgt efter nye veje, og nu langer den tidligere forsanger i Blur og frontfiguren i bandet Gorillaz, Damon Albarn, ud efter hele kendis-kulturen. Under et interview med britiske Radio 4, sagde den 39-årige sanger, at hele berømthedskulturen burde nedlægges. Man kunne passende starte med at lukke diverse talentshows. »De skaber en forestilling om, at du kan få noget uden at gøre noget som helst, og at det er let at blive berømt og omtalt,« sagde Damon Albarn, der også gerne vil udslette 99 procent af mediebranchen.