Dagens hotte navne

Kira Eggers. Det kan godt være, at den mørkhårede stripper har tjent mange penge på sin krop, men Kira Eggers (foto) var formentlig ret træt af de fyldige former, da hun forleden blev mistænkt for butikstyveri i en kiosk på Nørrebro.

Foto: Simon Knudsen Fold sammen
Læs mere

Ved disken blev Kira Eggers stoppet af kioskens ejer, der spurgte, hvad hun havde under blusen. »Jeg svarede: »Mine bryster«. »Nej, ikke dem,« svarede han og indikerede, at jeg havde stjålne varer under blusen,« siger Kira Eggers, der skubbede sit tørklæde til side, så den mistroiske mand kunne se, at han havde begået en fejl. »Gad vide, om han ville spørge en mand i cykelshorts om det samme,« siger Kira Eggers til Ekstra Bladet.

Diverse kendte. Som altid omkring nytår er det tid til lister over årets vigtigste begivenheder – og hvad vil være mere passende end en gennemgang af skilsmisserne fra 2007? Et af de par, der måtte smide håndklædet i kærlighedens ring, var Sofie Lassen-Kahlke og godsejer Axel Castenschiold, som forlod hinanden i november. Det fortæller TV2 Gossip, der også kan berette, at Aqua-stjernen René Dif forlod The Voice-værten Stine Kronborg René til fordel for den 32-årige Rikke Rasmussen. Efter ti års samliv gik kokken Henrik Boserup og hans kone Signe Bindslev fra hinanden, ligesom bokseren Mikkel Kessler atter er ledig på markedet efter bruddet med kæresten gennem ni år, Caroline Blanco.

Lynn Spears. Det kan godt være, at hendes ældste datter har mistet myndigheden over sine børn, at hun tumler beruset omkring og at hendes 16-årige lillesøster allerede er gravid, men der er intet i vejen med Lynn Spears’ opdragelse af Britney og Jamie. Det siger amerikanernes store heksedoktor, Dr. Phil, der kalder Lynn Spears for »en fantastisk og dedikeret mor«. Udsagnet har startet en del debat over there. »Hvad tænker Dr. Phil på? Hun er en fantastisk og dedikeret mor, som har solgt historier om sine børn til ugebladene i håb om at hun selv kunne få plads på forsiderne. Hvordan kan det være forbilledlig opdragelse?« spørger en skribent på NBCs hjemmeside.