Dagens hotte navne

Lisbeth Østergaard. Endnu en gang skal kendte danskere underholde familien Danmark fredag efter fredag.

Og denne gang er der bogstaveligt talt tale om, at kendisserne kommer på glatis. TV2s nye fredagsunderholdning bliver en slags »Vild med dans« på skøjter. Programmet kommer til at hedde »Varm på is«, og vært bliver bl.a. Lisbeth Østergaard, som skal juble, når kendte danskere forsøger sig som skøjteprinser og -prinsesser.

Patrick Dempsey. Skuespilleren, der blev kendt i TV-serien »Grey’s Anatomy«, er blevet udnævnt til Star of the Year i underholdningsbranchen. Det er People Magazine, som står for kåringen, og det kan Mr. Dempsey så glæde sig over. Han har ellers nok at se til, efter at han og hustruen Jillian tidligere på året fik tvillingerne Darby og Sulivan.

Cher. Sangerinden med den vovede udstråling er ifølge kendte.dk alvorligt syg. Hun er rejst til Tyskland for at blive behandlet af de samme læger, som behandler hendes kræftsyge veninde Farrah Fawcett. Cher lider ikke af kræft, men af en yderst sjælden mavelidelse, som ingen læger i USA har kunnet hjælpe hende med hverken at diagnosticere eller behandle. Men de tyske læger har fastslået, at det drejer sig om en betændelsestilstand i tarmene, som giver store smerter, og de har sat Cher på en diæt med mange fibre, som forhåbentlig kan bekæmpe betændelsestilstanden. Vi krydser fingre.