Dagens hotte navne

Jessica Alba. Det er lige før at man bliver forarget over, at skuespiller Jessica Alba (foto) ikke har tænkt sig at gøre sin pligt som gravid celebrity.

Hun vil nemlig ikke vise sin gravide mave med mere på forsiden af bladene ligesom blandt andre Demi Moore, Britney Spears og Christina Aguilera har gjort. »Dark Angel«-stjernen bekræftede i sidste uge, at hun venter sit første barn med kæresten Cash Warren. Og så snart det kom frem, væltede det ind med tilbud fra bladene, der vil have Albas mave på forsiden. Men hun har konsekvent sagt nej tak.

Kasper Eistrup. Enhver rockmusikers drøm må da være at have sin helt egen guld-øl, skriver Ekstra Bladet, og den drøm har Kashmir-forsanger Kasper Eistrup nu fået opfyldt. Efter at have solgt alt på sin første maleriudstilling »Paintings, Drawings & Graphics« hos Galleri Falkener Project i København, er Kashmir-forsanger Kasper Eistrup blevet bedt om at bidrage med motivet til Wiibroes årgangsøl-etiket for 2008, hvilket han straks har kastet sig over. Motivet er ifølge sangeren et ansigt i »aftagende tænksom sindsstemning og de hundredvis af farverige kvadrater eller partikler, som frit svæver omkring ansigtet«. Schkål!

Tom Hanks. Her har vi med en skuespiller at gøre, som ved, hvordan man fejrer en amerikansk fødselsdagsfest. For at fejre sin 50-års dag med manér lånte han således en tourbus af popstjernerne Faith Hill og Tim McGraw, fyldte den med en kreds af sine venner, og drog så på en turné til seks amerikanske byer, hvor passagererne hver aften så en ny baseballkamp. Havde det så bare været fodbold.