Dagens hotte navne

Wesley Snipes. Den sorte skuespiller, der blandt andet har gjort sig bemærket som vampyrjægeren »Blade«, er raget uklar med skattevæsenet.

Wesley Snipes skal i næste måned i retten for at forklare, hvordan han har suget tolv millioner dollar ud af den amerikanske statskasse. Samtidig beskylder han de amerikanske medier for at være racistiske. »I dette land er vi blevet opdraget til at tro, at når der er en konflikt mellem to parter, så er det den sorte mand, der er den skyldige,« siger Snipes, der også mener, at der ligger racisme bag det faktum, at hans seneste Blade-film floppede salgsmæssigt. Dermed prøver Snipes at hamre en pæl gennem myten om, at floppet kan skyldes, at han nu har lavet den samme middelmådige vampyrfilm tre gange i træk.

FRANK Miller. Blodige film og tegneserier er hans gebet. Senest var det vold og død i det gamle Grækenland i filmen »300«, det handlede om, og i øjeblikket er Frank Miller i gang med at få filmatiseret sin version af tegneserieklassikeren »The Spirit«, om en politimand der vender tilbage fra de døde. Ligesom i filmversionen af Millers »Sin City« kommer strømeren, The Spirit, til at frådse i en overflod af smukke kvinder, heriblandt Scarlett Johansson, Eva Mendes, Paz Vega og Jaime King. Gabriel Macht spiller politimanden, der må tage det sure slid med at tumle de mange damer. Nogen skal jo gøre det.

Quentin Tarantino. En anden filmvolds-connaisseur, Quentin Tarantino, viser sig nu fra en anden, næstekærlig side. Han vil nemlig gerne hjælpe den stakkels fordrukne skuespillerinde og spritbilist Lindsay Lohan gennem hendes nuværende krise. Ekstra Bladet skriver, at Tarantino tidligere har givet falmede stjerner som Pam Grier, John Travolta og David Crradine en hjælpende hånd, og han mener at kunne gøre det samme for Lohan. »Jeg ved, at jeg kan bruge Lindsay i stort set hvad som helst,« fastslår Quentin.