Dagens hotte navne

David Beckham. Nu og da kan også berømte menneskers parforhold vel trænge til at blive piftet lidt op.

I hvert tilfælde rapporteres det, at David og Victoria Beckham sammen besøgte stripklubben Mandalay Arena i Las Vegas, hvor en af klubbens medarbejdere fornøjet fortæller: »Ingen af dem kunne få øjnene fra vores storbarmede piger. Til at begynde med så David langt mere afslappet ud end Victoria, men som tiden gik, løsnede hun også op.« Og så beretter avisen Las Vegas Review Journal, at hr. og fru Beckham efter besøget hos de storbrystede strippere tilbragte tre timer alene sammen i et privat værelse, hvad der jo lyder som en happy ending.

Viggo Mortensen. Ud over at være filmstjerne – aktuel i David Cronenbergs »Eastern Promises« – er delvis danske Viggo Mortensen også digter, og det virker derfor meget passende, at han skal spille selveste Edgar Allan Poe i en kommende film. Mere overraskende er det nok, at filmen om den dystre forfatter skal instrueres af Sylvester Stallone, der jo forbindes mere med boksning og bazookaer end med bøger – men angiveligt har Stallone arbejdet på Poe-projektet i flere år, og Viggo Mortensen får hovedrollen i stedet for Robert Downey Jr., som af ikke oplyste årsager (man frygter det værste) har måttet melde fra. Viggo er vant til situationen, for han fik strengt taget også rollen som den ædle Aragorn i »Ringenes Herre« på afbud.

Paris Hilton. Nogle husker sikkert synet af en velskabt nøgen kvinde helt belagt med guld i den gamle 007-film »Goldfinger«. Nu kan man se vores allesammens uundværlige Paris Hilton i samme beklædning eller afklædning, eller hvad man nu skal kalde det, idet hun har ladet sig fotografere dekorativt henslængt i Mojave-ørkenen kun iført et fint lag guld. Det syn er guld værd, havde man nær sagt, og det er i øvrigt en reklame for noget tysk boblevand kaldet Rich Prosecco, der nu fås med smag af både jordbær og passionsfrugt. Yummi yummi.