Dagens hotte navne

Caroline Fleming. Er der to kvinder, der står sammen i modgang, så er det kronprinsesse Mary og Caroline Fleming.

Foto: Bax Lindhardt Fold sammen
Læs mere

Den blonde TV-baronesse bliver i øjeblikket trøstet af sin tasmanske veninde, der rejste til London i samme øjeblik, hun hørte, at Caroline har forladt mand og gods. Hun bor nu sammen med parrets to børn i den fashionable bydel Chelsea. Ud over Mary fulgte også baronesse Helle Redtz-Thott, prinsesse Isabella, en barnepige samt et par sikkerhedsfolk med til den engelske hovedstad. Det skriver Se og Hør. Bladet kan også fortælle de sultne læsere, at Mary var gudmor, da Carolines datter, Josephine, blev døbt på Valdemars Slot i sommer.

Jessica Alba. Skuespillerinden Jessica Alba er gravid. Den slanke skønhed venter barn med kæresten Cash Warren, der var instruktørassistent på filmen »Fantastic Four«, hvori Alba spillede Sue Storm. »Deres børn er garanteret pladsen som klassens sejeste. Cash var den mest populære fyr på skolen, han vil helt sikkert sende de ombejlede gener videre i slægten,« siger en af barnefaderens gamle klassekammerater til pagesix.com. Den 26-årige Jessica Alba er nu heller ikke kendt for at stå ude i kulden. I 2002 blev hun udnævnt til Hollywoods mest sexede stjerne. Glittermagasinet People mener, at Jessica Alba er blandt verdens 50 smukkeste mennesker, mens Playboy elsker at sætte hende på forsiden. Ikke nogen dårlig start for den lille Alba-Cash.

Paris Hilton. Selvom der er delte meninger om Paris Hiltons første album, så insisterer hotelarvingen på at udgive flere plader. Og denne gang vil hun skrive endnu flere af numrene selv. Det fortæller kendte.dk. Derfor er Paris Hilton tilbage på skolebænken, hvor hun lærer at spille klaver. På den måde kan hun nemlig helt selv skrive sin musik uden at være afhængig af andre. Måske hun også skulle overveje lidt sangundervisning ...