Dagens hotte navne

Arnold Schwarzenegger. Den amerikanske Terminator og guvernør (foto) er kendt som udpræget mandschauvinist, og forleden leverede han endnu et eksempel på hvorfor.

Mens kvindegrupper i Californien håbede, at deres guvernør ville nedbryde stereotyper, insisterede han på fastlåste kønsroller, da han til Entertainment Tonight beskrev sin kones rolle: »Hun har et stort ansvar. Hun skal både være førstedame, skrive bøger, tage sig af familien og tage sig af mig.« Hvordan hustruen Maria Shriver, der har Kennedy-blod i årene, har modtaget den udmelding er uvist, men udmeldingen kan næppe komme som nogen overraskelse.

Akon. Der er nu ikke noget som et godt celebrity mugshot – altså et billede af en stjerne, der er blevet fotograferet efter en anholdelse. Men hvor billederne normalt viser stjernerne i en elendig forfatning og med sure miner, er den amerikansk-senegalesiske rapstjerne Akon nu foregangsmand. På sit seneste mugshot optræder han således i gult jakkesæt med matchende slips og ser i det hele taget overordentlig nydelig ud. Akon blev arresteret i staten New York for at have været voldelig mod en fan og skubbet ham ned af scenen. Det er dog fremskridt i forhold til tidligere i år, hvor rapperen brugte scenen til nærmest at have sex med en mere eller mindre ufrivillig præstedatter. Tidligere på året var Paris Hilton som sædvanlig foran tidsånden, da hun poserede som en anden model på sit mugshot.

Paris Hilton. Og mens vi alligevel er ved alles yndlingsarving, så kan vi ikke komme uden om, at vores svenske broderfolk endnu engang er os overlegne. For Paris Hilton dater som bekendt det svenske pizzabud Alex Vaggo, der efter mødet med Hilton har fået gang i modelkarrieren. Men forleden fangede papparazzierne så Alex på det forkerte ben, da han afskrev Paris Hiltons varemærke, hendes yndlingsudtryk »That’s hot,« for rullende kameraer med et af de udtryk, han skulle have efterladt i pizzariaet, nemlig »That’s cheesy.« Hollywood når nye højder.