Dagens hotte navne

Las Vegas bliver igen lidt mere bizart, for meget tyder på, at de to legendariske entertainere Siegfried and Roy vender tilbage med deres hæsblæsende show.

De to, der med en alder på henholdsvis 68 og 63 år ellers godt kunne gå på efterløn, har været fraværende i casinobyen siden 2003, da en tiger fik nok, åbnede munden og bed fast om Roy Horns hoved og trak ham ud af scenen for øjnene af et skrækslagent publikum. I dag fastholder Roy dog, at den hvide tiger, Montecore, ikke ville angribe ham, men i stedet opdagede, at han havde et mindre hjerteanfald og blot ville trække ham i sikkerhed. Only in Vegas, baby.

Det bliver ikke for det ellers normalt spektakulære Half Time Show, at man skal se Superbowl 3. februar næste år. NFL har nemlig gravet dybt i posen af veteraner og udvalgt, hold nu fast, Tom Petty and the Heartbreakers. Dermed er der langt til en fortsættelse af den amerikanske nostalgi, som efterhånden er blevet reglen, siden Janet Jackson og Justin Timberlake (foto) i deres såkaldte »Nipple-gate« chokerede en hel verden med noget så vulgært og fuldstændig ud i skoven som et blottet kvindebryst. Alligevel synes Blitz-redaktionen, at NFL i år skraber bunden. For nostalgi kan også være Prince, der som bekendt tidligere i år gav et fantastisk show i silende regn. Nu skal vi i stedet trækkes med Free Fallin’.

Christian Bale. Batman-stjernen, der også har gjort sig som American Psycho, er blevet hyret til den kommende Terminator-film, der kommer til at hedde »Terminator Salvation: The Future Begins«. Bales rolle er endnu ikke offentliggjort og betragtes som en manuskripthemmelighed, men rygter vil vide, at han skal spille en voksen udgave af John Connor. Det bliver ikke første gang, man ser 33-årige Bale i rollen som ung helt, da han i sin tid brød i gennem som Jim Hawkins i en TV-udgave af Skatteøen i 1990. Hvem der skal spille hovedrollen er endnu uvist, men Marcus Schenkenberg er på rollelisten, og så er det blevet afsløret, at en vis californisk guvernør skal optræde i cameo på 30 sekunder.