Dagens hotte navne

Det er en kendt sag, at den genopstandne Spice Girl, gift med Englands mest berømte højreben, hader kameralinser af et godt hjerte.

Victoria Beckham. Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix

Victoria Beckham ved ikke noget værre end at se sig selv på forsiden af publikationer i ind- og udland. Og hvis nogen skulle påstå, at hun selv har inviteret en halv milliard kamerahold ind i privaten i henholdsvis England, Madrid og Los Angeles, ja, så er det naturligvis fjernt fra sandheden. Og det er da heller ikke med hendes gode vilje, at hun skal være postergirl for den amerikanske designer Marc Jacobs’ forårskollektion. For hun har bestemt ikke rost designeren til skyerne og forsøgt at fedte sig ind i gesjæften i årevis.

Den canadiske hardcore-rock’n’roller Celine Dion, som er kendt for at smadre hotelværelser, kaste med TV-apparater og vælte sig rundt på bitte små, røgbefængte kælderscener i alverdens provinsbyer, ved nok, hvordan man skærer en rigtig backstagefeeeest. Og det er præcis, hvad hun har gang i. Det er således den udsyrende heavymetaldiva, som skal organisere et bash for kollegerne fra Spice Girls, når de rammer Vancouver i forbindelse med deres genforeningsturné. Rygt­erne om, at Celine har tænkt sig en helt skør temafest med Canada som bulls­eye, er allerede nået over Atlanten til Spice’ernes hjemland. Celine er så vild og kreativ, at festen er ladet med kildevand, Cristal Champagne (so 90’s) og chokolade. Rygter vil vide, at Scary og Baby Spice overvejer at crashe festen med en pose høkerbajere.

Det er svært at være rig og berømt. Engang hele verdens foretrukne stemme, i dag et vrag efter et 15 år langt vanvids-ægteskab med IQ-rekordholderen Bobby Brown. Ikke sært at en af Houstons »venner« nu har ringet til rygtebørsen og fortalt historien om, at vedkommende ved flere lejligheder har set Brown og Houstons blot 14-årige datter Bobbie Kristina fyre blålyn fyldt med dopingtobak. Hvordan det er kommet dertil, behøver man vist ikke det store kørekort for at sjusse sig frem til.