Dagens hotte navne

Mick Jagger. Mere sprut og flere stoffer. Ifølge den engelske sladdersprøjte The Sun er rullestenen Mick Jagger oprigtigt bekymret over sangerinden Amy Winehouses omgang med diverse stimulanser.

Således skulle den ufatteligt talentfulde sangerinde have ledsaget Stones på deres seneste verdensturné. Men efter blot et enkelt job meldte hun fra til resten af turnéen. Til The Sun siger Jagger: »Jeg er bekymret for, at hun dør, hvis hun fortsætter den vej.« Jagger, der selv har haft sine perioder med krudt og kanel, priser sig ifølge The Sun lykkelig for, at han ikke endte helt i hundene. »Jeg havde en stemme i mit hoved, som holdt mig på benene og til sidst fik mig til at stoppe.« Jagger drømmer i øvrigt om at indsynge en duet med den unge, engelske soulsangerinde til hendes næste skive. Hvis hun gider.

Britney Spears. Den omtumlede popsangerinde Britney Spears har nu fået retten i Los Angeles’ ord for, at hun skal aflevere sine sønner Sean Preston og Jayden James til sin eksmand Kevin Federline, som har fået forældremyndigheden. Efter Spears for ti dage siden var i retten i en sag om flugtbilisme uden kørekort, var dommer Scott Gordon ikke længere i tvivl, da han også havde konstateret, at hun plejede en lidt for hyppig omgang med sprut og stoffer. Om danseren Kevin Federline, der i forvejen har to børn fra et tidligere forhold, er den rette til at sørge for, at de små ikke ender i celebrity-rendestenen, kan man jo tænke lidt over.

Spice Girls. Det gendannede Spice Girls har på forhånd garderet sig mod polsk amfetamin og tjekkisk fadøl. I deres nye samarbejdskontrakt er det indføjet, at de fem medlemmer ikke må té sig på andet end naturligt, frigjorte endorfiner. Dem får de velsagtens brug for, når de vender »hjem« til London og hele 11 koncerter i den store O2-Arena til december, som har plads til 20.000 publikummer. Billetterne til premieren 15. december blev solgt på 38 sekunder! Forstå det hvem der kan. Kikker man på eBay.com, er der dog trøst, hvis man har en syv-otte tusind spir til den slags. Koncerterne i London er en del af kvindernes verdensturné, som begynder 2. december i Vancouver i Canada.