Dagens hotte navne

Den amerikanske drøm har åbenbart en ende. Amerikanske Joe Francis (øverst), 34, der står bag de epokegørende »Girls Gone Wild«-videoer, sidder i dag i fængsel. Herfra mugger han over, at Playboys skaber, Hugh Hefner, (nederst) ikke støtter ham i hans svære tid.

Francis blev kendt, fordi han filmede unge piger i udfordrende positioner, når de var på drukferier rundt omkring i USA og udgav det. Et arbejde han syntes burde fatte Hefners sympati, men forgæves. Hefner bryder sig ikke om ham og nægter at tale hans sag, selvom Playboykongen tidligere også har mærket retssystemets tunge ånde i nakken. Francis er i fængsel, fordi han har offentliggjort film med piger under 18. Han risikerer 40 års fængsel.

Danske Raveonettes har forladt deres pladeselskab, giganten Columbia. Så nu leder de efter et nyt amerikansk selskab, der kan udgive deres kommende og fjerde cd, »Lust Lust Lust«, der indtil videre er planlagt til at udkomme 5. november. Nu da de er fri fra deres tidligere aftale, mener forsanger Sune Wagner, at det vil blive lettere for bandet at gøre nogle af de ting, de synes er rigtig fede. »Nu vil vi udgive på vinyl og lave 7-inch singler,« siger han til Billboard.com.