Dagens hotte navne

Som man kunne læse i Blitz i går, giver Prince kollegaen Michael Jackson råd om hans forestående comeback.

Jacko har ikke direkte afvist idéen, men i stedet foreslået at han, når og hvis han vil turnere igen, kunne forestille sig en tour med Prince, hvor his roy­al purpleness fungerede som opvarmning for kong pop. Den idé er Prince mildest talt ikke begejstret for. For det første vil han ikke varme op for nogen som helst og for det andet er han sikker på, at al den hurlumhej, som en Michael Jackson-turne altid afføder, vil betyde, at hans musik helt drukner i Jacko-cirkuset og ikke får nogen opmærksomhed.

Og så fortsætter vi med opfølgninger på tidligere historier. Den krig, der for tiden hærger mellem to af hiphoppens største stjerner, Kanye West og 50 Cent, er nu taget til. De udgiver begge deres tredje album 11. september, men nu siger 50 Cent, at han ikke længere vil udgive musik i eget navn, hvis Kanye sælger flere plader end ham. Derimod vil han kun medvirke på andre kunstneres cder og sange. Og noget tyder på, at det kan blive tilfældet. Ifølge iTunes opgørelser over forudbestillinger ligger Kanye på en aktuel tredjeplads, mens Fiddy roder nede omkring en ottendeplads. Samtidig oplever mr. West også større succes med sine første singler, hvoraf den ene allerede ligger på top ti listen i USA.

Endelig er der nyt fra det efterhånden rimelig velvoksne boyband Backstreet Boys. Efter deres comeback i 2005 er de igen klar med en ny cd, der rammer butikkerne sidst i oktober. I mellemtiden er bandet blevet reduceret til en kvartet efter, at gruppens grand old man snart fyrreårige Kevin Richardson, har sagt stop. Første single fra albummet er Inconsolable, der er klassisk Back­street Boys-fløde i powerballadekategorien. Nick Carter, der efterhånden er blevet 27 år, lover samtidig, at bandet vil tage på verdensturné i starten af det nye år.