Dagens hotte navne

Kampen om at samle flest penge ind til den forestående valgkamp i USA er for længst gået i gang.

Manchester United manager Alex Ferguson. Foto: Scanpix Fold sammen
Læs mere

Og det er lidt overraskede the new kid on the block, Barack Obama, der indtil videre har indsamlet flest millioner i omegnen af 170 mio. kroner. Hans største konkurrent, den tidligere førstedame Hillary Clinton, kan dog glæde sig over, at hun er mest populær i Hollywood. Her har hun nemlig, fra stjerner som ven Spielberg, Ben Stiller, Tobey Maguire, modtaget mere end en halv million mere end Obama. De normalt pengestærke republikanske kandidater er som altid upopulære i filmbyen, men er højst overraskende også distanceret på landsplan.

Og så er lagt op til krig i USA den 11. september. To af tidens mest succesfulde rappere, gangstarapperen 50 Cent og den selvproklamerede Louis Vuitton Don, Kanye West, udgiver nemlig begge deres tredje album på netop den dag. Begge nægter at flytte deres udgivelsesdato, så nu er de to egoer begyndt at svine hinanden til for at sikre de bedste salgstal. 50 Cent har derfor ladet forstå, at han tror Kanye er homoseksuel, og at han derudover går i mærkeligt tøj. Modsat har Kanye West udtalt, at han ikke er det mindste bekymret for konkurrence, selvom 50 Cent tidligere har solgt langt flere plader end ham: »good music is good music.«

Endelig er Manchester Uniteds manager, Alex Ferguson, blev sat i stuearrest af sin kone. Det forhindrer ham i at følge sit hold sidste opvarmningskampe i Skotland, hvor den stjernespækkede hold skal spille to kampe. Fergies kone, Cathy, har fastholdt, at han skal blive hjemme og hjælpe hende med at flytte. Og Ferguson er åbenbart så meget under tøflen, at hans indvendinger ikke har hjulpet. Dermed går han formentlig glip af klubbens nye stjerneangriber Carlos Tevez debut.