Dagens hotte navne

Et af Hollywoods absolutter power-par, Cameron Diaz og Justin Timberlake, har efter tre år besluttet af skilles, skriver BBC News.

Mikkel Kessler her fotograferet sammen med kæresten Caroline Blanco. Foto: Bax Lindhardt Fold sammen
Læs mere

Cameron Diaz og Justin Timberlake, der er henholdsvis 34 og 25, mødtes ved Kids Choice Award i 2003 og har siden dannet par. De to udtaler, at de er gået fra hinanden i god ro og orden, og de fortsat er venner og elsker og respekterer hinanden.

Universitetet i Cambridge har besluttet at offentliggøre og udstille det afskedsbrev, som den britiske sydpolsfarer Robert Scott skrev til sin hustru Kathleen, umiddelbart inden han tragisk omkom under kapløbet om at blive den første mand på Sydpolen. Brevet er dateret den 12. marts 1912 og indledes med ordene »Til min enke«. Efter hårde strabadser nåede Scott og hans team Sydpolen den 17. januar 1912 kun for at opdage, at nordmanden Roald Amundsen havde været der en måned tidligere. I sit brev til hustruen skriver Scott: »Kære, det er ikke let at skrive, fordi det er så koldt - 70 minus grader - og vi har kun vores telt til at beskytte os. Du ved, at jeg har elsket dig. (...) det værste ved vores situation er, at jeg aldrig skal se dig igen - vi må se det uafvendelige i øjnene.« Scott omkom få dage efter, han skrev afskedsbrevet.

Super-mellemvægteren Mikkel Kessler har efter ni år brudt med sin kæreste, filmstuderende Caroline Blanco, skriver Se & Hør. Kessler, der i forrige weekend blev kåret som årets sportsnavn 2006, siger, at et forhold skal have perspektiv, hvis det skal holde. »Vi kan jo heller ikke blive ved med at gå til og fra hinanden. Hvis et forhold skal holde, så må der jo også være et perspektiv, og det var der ikke mere, så til sidst trak jeg altså stikket ud,« fortæller den dobbelte verdensmester.