»Da Vinci Mysteriet« rulller fortsat

Noter:

Et nyt kapitel i Michael Baigent og Richard Leighs påstand om plagiat i Dan Browns »Da Vinci Mysteriet,« er begyndt med en appelsag i London High Court. Ifølge de to historikere har succesforfatteren planket centrale temaer fra deres bog »Helligt Blod, Hellig Gral« og genbrugt dem i som verden over har solgt over 40 mio. eksemplarer.

Tivoli Varieté 2006 får guld

Showet, »Søren Østergaards »Internationale« Tivoli Varieté«, som blev opført i Glassalen i sommer, har modtaget en guldplade for sit salg af DVDer. Der blev solgt over 30.000 eksemplarer, hvilket gjorde den til et af hittene i julehandlen. Showet, der fik gode anmeldelser, var en blanding af vanvittig grotesk humor og satire. Søren Østergaard havde Sidse Babett Knudsen (foto) og internationale artister med på scenen.

Clement nonstop

Nu kan Clement-fans gense det ubetalelige øjeblik, hvor DR2s populære vært Clement Kjersgaard storflirter med forfatteren Hanne Vibeke Holst. D. 29. januar udsender DR et tre en halv time langt potpourri med højdepunkterne fra Clement Direkte på DVD. I pakken findes også dokumentarfilmen »Bag om Clement Direkte«, der giver et indblik i arbejdet bag kulisserne samt Clements refleksioner over sit arbejde.