Cph:Dox er klar med programmet for festivalen 2017

Cph:Dox er klar med det fulde program.

Københavns dokumentarfilm-festival Cph:Dox er tilbage i perioden 16.-26.

Det fulde program er netop blevet afsløret, og festivalen byder på mere end 200 film, hvoraf hele 75 film har verdenspremiere. På festivalen kan man opleve film fra Finland, Danmark, Norge, USA, Libanon, Syrien og mange, mange andre lande. Man kan opleve film om krigen i Syrien, politik, æsler, snigskytter og meget, meget mere.

Læs også: Check ind på københavnsk luksushotel og oplev premieren på ny dokumentar

Cph:Dox har skiftet årstid, og er nu en forårsfestival, hvor kalenderen tidligere har sagt efterår, når festivalen er løbet af stablen.

Festivalen byder foruden masser af nye film både på et musikprogram med musikfilm, koncerter og happenings, men er i år også klar med et helt nyt talk-format kaldet Cph:Meetings. I en række forskellige talks kan man bl.a. møde filosoffen Bernard-Henri Levy, satiriker Niels Hausgaard, filminstruktør Fenar Ahmad og forfatter Suzanne Brøgger.

For første gang i festivalens historie er der også et program, der kun er målrettet børn. Her kan folkeskoleelever blive klogere på masser af film, og i weekenden kan familier se en lang række film.

Tjek hele Cph:Dox programmet ud her.

Hvad: Cph:Dox
Hvor: København
Hvornår: 16.-26. marts