Connie Nielsen får stor rolle i superheltefilm

Den danske Hollywood-skuespillerinde Connie Nielsen skal spille Wonder Womans mor i filmatiseringen af samme navn, der får premiere i 2017.

Foto: Nikolai Linares
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

København: Den danskfødte internationale Hollywood-skuespillerinde Connie Nielsen har scoret en ny kæmperolle.

Den 50-årige frederikshavner skal nemlig spille Wonder Womans mor, Hippolyta - dronningen af Amazonas, i filmatiseringen om tegneserieheltinden, skriver The Hollywood Reporter.

Og Nielsen selv jubler over annonceringen på sin Twitter-profil:

- Er virkelig glad for at spille Queen Hippolyta i DC Comics "Wonder Woman" og arbejder allerede hårdt med forberedelserne, lyder det fra den danske darling.

Wonder Woman er en amazone med rødder i den græske mytologi, og hun kæmper for at forhindre onde kræfter i at overtage verdensherredømmet.

Det bliver den relativt ukendte israelske skuespillerinde Gal Gadot, der spiller titelrollen, mens Hollywood-hugget Chris Pine og "House of Cards"-stjernen Robin Wright også er på rollelisten.

I 2000 medvirkede Connie Nielsen i det femdobbelte Oscar-vindende brag "Gladiator" over for Russell Crowe og Joaquin Phoenix og har siden været på rollelisten i flere danske produktioner - deriblandt Susanne Bier-dramaet "Brødre" og Lars von Triers "Nymphomaniac".

"Wonder Woman" får dansk biografpremiere den 29. juni 2017.

Se Connie Nielsens Twitter-opslag her: https://twitter.com/CNconnienielsen/status/688287081676800000

/ritzau/FOKUS