Christiane Schaumburg-Müller: L.O.C. og jeg skal skilles

P3 Guld. Christiane Schaumburg-Müller og LOC ankommer til uddelingen af P3 Guld i Koncerthuset fredag 14. januar 2011. Fold sammen
Læs mere
Foto: Martin Sylvest Andersen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Christiane Schaumburg-Müller O'Connor og rapperen L.O.C. skal skilles. Det afslører tv-værten på sin Instagram-profil.

»Dette er nok det sværeste jeg nogensinde har skulle skrive.«

Sådan lyder det fra den 33-årige tv-vært og forretningskvinde Christiane Schaumburg-Müller O'Connor på sin Instagram-profil.

»Liam og jeg har efter 7 års kærlighed taget det hårde valg om at gå hver til sit. Som enhver der nogensinde har stået i denne situation ved, er det en hård beslutning, og noget man har arbejdet hårdt på at overkomme, før man endelig træffer valget,« skriver hun på det sociale medie, hvor hun har over 200.000 følgere.

»Det er jo på ingen måde let at finde ud af at man på visse områder er uforenlige, når det man helst vil er det modsatte. Heldigvis har det for os foregået med den samme respekt og hengivenhed vi har bygget vores forhold på. Og som vi nu også bygger vores dyrbare og fantastiske venskab på - men hårdt det er det,« lyder det ærligt fra tv-værten.

Hun tilføjer, at det er en 'underlig ting' at informere andre om på det her tidpunkt, men tilføjer:

»Men da vi som par altid har fået en helt utrolig opbakning fra jer derude, er det også på sin plads at i hører det fra mig direkte, istedet for I hører det andre steder fra,« afslutter hun.

Parret blev gift d. 22. december 2012 ved et storslået slotsbryllup på Valdemar Slot, men nu er kærligheden mellem de to altså gået i stykker.

Deres talsmand Salli Mortensen bekræfter over for BT, at Christiane Schaumburg-Müller O'Connor og Liam O'Connor er gået fra hinanden, men har ellers ingen kommentarer.