Chris Brown arresteret for voldtægt i Paris

Den amerikanske r&b-stjerne bliver tilbageholdt af de parisiske myndigheder, efter en 24-årig kvinde har anklaget ham og hans bodyguard for at have overfaldet hende på sit hotelværelse.

Popstjernen Chris Brown blev mandag anholdt mistænkt for voldtægt i Paris. Her er han fanget ved iHeartRadio Music Awards i Californien i 2016. Fold sammen
Læs mere
Foto: Danny Moloshok

Den amerikanske r&b-stjerne er endnu engang kommet i politiets søgelys. Denne gang i Paris, hvor han er varetægtsfængslet for voldtægt.

En kvinde, der har mødt sangeren på natklubben Le Crystal ved Champs-Elysees, anklager ham for at have forgrebet sig på hende på Mandarin Oriental Hotel den 15. Januar. To andre mænd har siden mandag været tilbageholdt sammen med Brown, hvoraf den ene er hans bodyguard.

Ubetinget fængsel for vold

Chris Brown har siden midten af 00'erne været en af r&b-scenens helt store stjerner med hits som »Run It«, »With You« og »Forever«. Hans seneste album »Heartbreak on a Full Moon« udkom i 2017.

Det er ikke første gang, sangeren er på kant med loven. I 2009 overfaldt han sin daværende kæreste, sangerinden Rihanna, i en bil på vej til Grammy-uddelingen.

Billedet af Rihanna med sæbeøje og blå mærker cirkulerede efterfølgende på nettet, og Chris Brown blev idømt fem års betinget fængsel, en bøde på 2.500 dollar og 180 dages samfundstjeneste.

Tilhold mod ekskærester

Han skulle desuden holde sig på 100 meters afstand af Rihanna og deltage i et kursus om hustruvold.

I 2016 anklagede modellen Liziane Gutierrez Brown for at slå hende i ansigtet og tage hendes mobil på et hotelværelse i Las Vegas. Gutierrez indgik et forlig med rapperen uden om retten.

I 2017 år kom det frem, at Brown havde fået et tilhold om at holde sig fra sin ekskæreste modellen Karrueche Tran, efter at angiveligt at havde slået hende og truet med at slå hende ihjel.

Chris Browns pladeselskab Sony Music har ikke ønsket at kommentere den aktuelle sag fra Paris.