Celine Dion sagde farvel til Las Vegas

I weekenden gav hun sin 717. og sidste koncert på Caesars Palace. Celine Dion har tjent to millarder i Las Vegas.

Celine Dion lukkede i lørdags sit Las Vegas-eventyr af med den sidste koncert på Caesars Palace. Fold sammen
Læs mere
Foto: Eric Gaillard / Reuters

I går, søndag, begyndte en helt ny tilværelse for den 39-årige canadiske supersangerinde, Celine Dion, der gennem næsten fem år har været fast inventar på underholdningsscenen i Las Vegas.

Det skete foran 4.000 fans med koncert nummer 717 i rækken på Caesars Palace, hvor hun siden premieren den 25. marts 2003 har opført showet »A New Day« i det specielle Colosseum-teater, der blev bygget til lejligheden dengang.

Men nu er milliardkontrakten fuldført, selv om den havde problemer med overhovedet at blive realiseret for knap fem år siden.

- På et tidspunkt var det som om Titanic sank igen. Men vi troede på projektet og kløede på, sagde Celine Dion under koncerten og fortalte om en uventet graviditet og dårlig anmeldelser som de forhindringer, der i begyndelsen var tæt på at afspore planen, der blev lagt i år 2000.

Tjente to milliarder kroner
Men den blev fuldført til sidste punktum, der blev sat lørdag aften i en følelsesladet afskedskoncert. Celine Dion kan se tilbage på knap fem kalenderfyldte år, hvor næsten tre millioner mennesker har set show på Caesars Palace.

Men bankbogen glimter stadig. Hendes kontrakt, der i første omgang kun lød på 100 millioner dollars og senere blev forlænget, har indbragt over 400 millioner dollars - godt to milliarder danske kroner.

Efter jul prikker Celine Dion hul på en næsten et år lang verdensturne, der begynder Valentins Dag - 14. februar - i Sydafrika og ender i USA. Et af stoppene undervejs bliver Parken i København i begyndelsen af juni.

Hun har netop udsendt et nyt album, »Taking Chances«, hvor der blandt andet er blevet plads til en cover-version af Tim Christensens »Right Next to The Right One«, der blev kendt fra tv-serien »Nikolaj & Julie«.