Casper Christensen får ny kone i ny sæson af »Klovn«

Aqua-sangerinden Lene Nystrøm har landet rollen i den kommende syvende sæson af den uhyre populære serie.

Lene Nystrøm skal være med i den nye sæson af Klovn. Fold sammen
Læs mere
Foto: Ida Guldbæk Arentsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Næste år blænder TV2 op for den syvende sæson af supersuccesen "Klovn" med og af Casper Christensen og Frank Hvam. Og det bliver med et helt nyt, men verdensberømt ansigt i en af de store roller.

I "Klovn" har skuespillerinden Iben Hjejle, som fra 2003 til 2011 dannede par med Casper Christensen i virkeligheden, spillet Casper Christensens kone.

Men i den syvende sæson er parret gået fra hinanden, og Casper Christensen har scoret sig en ny kone - og det er ingen ringere end Aqua-ikonet Lene Nystrøm.

Det annoncerer TV2 på sin hjemmeside.

Lene Nystrøm glæder sig til at starte optagelserne, som begynder mandag den 14. august, fortæller hun til tv2.dk.

»Jeg er stor fan af "Klovn" og har set stort set alle afsnit og filmene - selv om jeg virkelig krummer tæer over situationerne nogle gange,« siger Lene Nystrøm til TV2 og sætter ord på sin rolle:

»Jeg skal være mig selv i en ekstrem version, hvor jeg håndterer tingene på min egen måde. Aqua-Lene er jo en stærk kvinde, men der kommer nok skideballer begge veje,« fortæller den 43-årige nordmand til tv2.dk.

Ifølge sangerinden nævnte Casper Christensen allerede rollen for et år siden, men tænkte ikke videre over det, indtil telefonen ringede, og hun kom til casting.

»Serien er jo baseret meget på improvisation, og det kan jeg rigtig godt lide. Jeg må jo kunne det, siden de tager mig med,« siger Barbie Girl-stjernen til tv2.dk.

Lene Nystrøm har allerede erfaring med skuespil. Hun har blandt andet medvirket i "Klassefesten" og Ole Bornedals prisvindende film "Fri os fra det onde".

I februar i år annoncerede Casper Christensen og Frank Hvam, at serien ville vende tilbage med en syvende sæson bestående af ti afsnit efter en pause på otte år med to spillefilm.

»Vi har savnet de små historier. Igennem to spillefilm har vi arbejdet med det store drama og de store følelser, hvor alt var på spil. Det har været sjovt, men også voldsomt. Nu glæder vi os til at vende tilbage til hverdagen og grine af de små ting,« sagde Casper Christensen og Frank Hvam til TV2 i vinter.

Et væld af stjerner har medvirket i Klovn-universet. Blandt andre Game of Thrones-stjernen Nikolaj Coster-Waldau, Hollywood-skuespillerinden Isla Fisher og den verdensberømte Maroon 5-forsanger Adam Levine.

/ritzau/FOKUS