Casper Christensen åbner ny natklub - men kun for de udvalgte

Så skal der festes.

Casper Christensen. Fold sammen
Læs mere
Foto: ERIK REFNER

I februar lukkede Casper Christensen, Simon Lennet og Simon Franks natklub Klub Bisou.

Årsagen var simpel. De gad ikke at feste der.

»Vi har lukket Bisou. Det fandt vi ud af i slutningen af december. Det nåede aldrig at blive til den klub, vi gerne selv ville feste på. Det blev lidt for ungt, syntes vi. De andre drenge og jeg laver de her klubber, fordi vi synes, at det er skide sjovt. Og det var det her bare ikke til sidst,« sagde Casper Christensen til BT i februar.

Læs også: Kom til voksen-fastelavn på lækker cocktailbar

Men nu åbner de for en ny natklub på samme lokation i Lille Kongensgade 16 - men denne gang for et lidt ældre publikum.

Navnet er 'At Dolores', og her skal man minimum være 27 år for at komme ind, lyder det i en pressemeddelelse.

Læs også: Københavnsk burger kåret som en af verdens 27 bedste

Udover natklub-trioen er der en række anonyme investorer. Derudover kommer dj Peter Visti til at fungere som musikchef på natklubben. Han fortæller, at natklubben har hentet inspiration fra tidligere natklubber i Buenos Aires i Argentina. Målet er, at de skal lave nogle af de bedste klubfester i verden. Han fortæller, at klubben er for 'professionelle og garvede festconnaisseurs.'

Casper Christensen fortæller om den nye natklub:

»Vi vil introducere en imødekommende, intens og ærlig klub i København. Èn uden alt for meget udenomsnak, der bare handler om at feste med mennesker man holder af. Der er i København i de seneste år gået inflation i gimmicks og underlige tiltag, der i bund og grund intet har med hvorvidt en fest er god eller om en klub er fed at gøre, men udelukkende handler om at kunne råbe højest og få flest mulige overskrifter. Det ræs vil At Dolores gerne holde sig helt ude af. Vi åbner nu en herskabslejlighed i Buenos Aires med en kæmpe altan – midt i København. Vi har alle sammen savnet festen og vores gæster fra tiden på Sunday, så der er ikke det store nye under solen – nu åbner vi en mere ekslusiv og eksotisk udgave af Sunday og vi vil bare gerne sige til alle – Velkommen hjem, vi har savnet jer!, « skriver han.

Til Euroman fortæller han, at festen langt fra bliver kedelig, fordi gæsterne er lidt ældre.

»27+ gæster kan også feste som 18-årige – bare med penge og god smag,« siger han til magasinet.

Se billederne: De første skud fra skandale-natklubben Bisou

Det bliver samtidig oplyst, at der vil være en række 'private rooms', hvor natklubbens gæster kan gå hen i løbet af nattens festligheder.

Simon Lennet sammenligner den nye natklub med deres gamle natklub, Sunday.

»På At Dolores bliver festen ligeså intens, bare i meget lækrere omgivelser og med et forøget fokus på nærvær og en helt ny måde at gå ud på, hvor det ikke handler om 500 mennesker der kaster champagne i fjæset på hinanden men mere om den enkelte persons oplevelse og glæde ved at være til stede til festen. Vi vil ramme folk i maven med den her klub. Der hvor følelserne ligger – jalousien, længslen og lysten til at gå linen ud for at opfylde vores mest primale begær. Frank og jeg har efterhånden prøvet alt og vi ved, at det der gør festen god er omgivelserne og sammensætningen af gæster. Ikke opmærksomhed og 18-årige gymnasieelever der råber og skriger – det har denne klub ikke brug for. Vi ved hvordan man bedst behandler vores gæster og det er ikke som at hyrde får, men mere som at give dem alle sammen en mental massage brygget på god stemning, lækker musik og en ægte kærlighed til nattelivet,« lyder det.

At Dolores betyder »smerte« på spansk, men det skal ifølge natklubejerne forstås som længsel efter intimitet, kvalitet, service og ikke mindst plads til at kunne opføre sig en smule storladent.

At Dolores åbner 24. marts.