Brosnan er klar til en sort Bond

Den tidligere 007, Pierce Brosnan, foreslår, at den sorte britiske skuespiller Colin Salmon overtager rollen som James Bond efter Daniel Craig.

Pierce Brosnan har spillet James Bond fire gange. Nu mener han tiden er inde til en sort 007. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mario Anzuoni
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Tiden er moden til den første sorte James Bond. Det mener skuespilleren Pierce Brosnan, der selv har spillet den hemmelige agent 007 fire gange og senest har været aktuel i Susanne Biers romantiske komedie "Den skaldede frisør".

I et interview med The Telegraph foreslår Brosnan den sorte britiske skuespiller Colin Salmon som afløser for den nuværende 007, Daniel Craig. Men tilføjer, at det ikke haster med at erstatte Craig, som efter Brosnans mening har ydet en »suberb« insats i rollen.

Brosnan mener imidlertid, at Colin Salmon vil være enestående i rollen som James Bond, og at det vil være helt afgørende for filmen.

FOTO: Se Colin Salmon på The Telegraph

Den 50-årige Salmon har spillet sammen med Brosnan i tre James Bond-film, nemlig »Tomorrow Never Dies«, »The World is Not Enough« og »Die Another Day«. I alle tre film i rollen som MI6 stabchefen Charles Robinson. Han har desuden haft roller i bl.a. »Resident Evil« og »Alien vs. Predator«.

Pierce Brosnan lægger ikke skjul på, at det at tilhøre den lille eksklusive klub af mænd, der har spillet James Bond, har haft stor betydning for hans videre karriere og de muligheder, han har fået.

»Den rolle er en gave, som du bliver ved med at få. For har du én gang været Bond, er du Bond på livstid,« siger han.