Britney - verdens værste hundeejer

Læserne af to af USAs ledende hundemagasiner, The New York Dog og The Hollywood Dog, har fældet deres dom.

New Yorks hundeejere har talt: Britney er verdens værste hundeejer. Foto: Scanpix Fold sammen
Læs mere

Britney Spears er udnævnt til at være verdens værste hundeejer. Britney Spears ejede engang tre chihuahuas, Lacy, Lucky og Bit, men da hun mødte K-Fed (Kevin Federline) og fik børn, forsvandt de. Derfor fik hun titlen »verdens værste«, hvis tidligere indehaver var Paris Hilton. På den modsatte side af hundeverdenen er titlen »Verdens Bedste Hundeejer« tildelt en OPRAH WINFREY, der åbenbart har masser af tid til at tage sig af sine fem hunde.

Gates natteture truet

BILL GATES' vilde natteture er truet af miljøforbud, fordi hans

yndlingsvogn, en Porsche 959, i følge staten Washingtons nye miljøaktion udsender for meget kulilte. Microsoft-milliardæren har været fanatisk ejer af hurtige biler, siden hans advokat-far på hans 19 års fødselsdag gav ham penge til at købe en Porsche. Kronjuvelen er 959'eren, der når sin topfart på 320 km/t på kun 20 sekunder. Der er kun fremstillet 250 eksemplarer af den. Gates og Paul Allen, medstifteren af Microsoft, importerede begge bilerne, der var ulovlige til gadekørsel, indtil præsident Clinton i 1999 tillod ejerne at køre et begrænset antal kilometer. Gates spøgte forleden med, at hans Porsche-dage - på grund af hans kone Melindas betænkeligheder - måske snart er slut. En af hans venner siger, at hvad han virkelig ønsker, er at eje sin egen racerbane, men det går Melinda aldrig med til!

McCartney skriver arbejder-musical

PAUL McCARTNEY, 64 år, er i gang med en ny musical, baseret på sit klassiske værk The Liverpool Oratorio, som skal fortælle om hans arbejderklasse-barndom i Liverpool. Westend-teatrene er allerede i kamp om at få rettighederne til musicalen, som ventes færdig i 2008, hvor Liverpool er udset til at være årets europæiske kulturby. Kate Robbins, 47 år, hans kusine og medarbejder på værket, oplyser, at stykket løseligt følger hans liv igennem figuren Shanty, født i Liverpool i 1942. Shanty gifter sig med sin sweetheart og må, ligesom han selv, kæmpe med problemer med nyt ægteskab og karriere.

Passer badehætten, Deres Majestæt?

Højforræderisk kan man måske kalde det bare at nævne, hvad dronning ELIZABETH bærer, når hun tager bad. Det skriver min Daily Telegraph-klummekollega Celia. Hun fortæller, at hun nødvendigvis må oplyse, at Hendes Majestæt tager en badehætte på, som prins Harry har foræret sin bedstemor, og som på hættens front bærer titlen »Ain't life a bitch«. Og prinsen insisterer ifølge bladet på, at regenten bruger den i badet hver dag.