Bookmakere efter generalprøven: Her er aftenens grandprix-vinder

Hidtil har bookmakerne peget på Bryan Rice, Anna David, Michael Rune og Rebekka Thornbech som de største favoritter til at vinde Dansk Melodi Grand Prix lørdag aften. Men nu er de alle blevet overhalet indenom.

Der er generalprøve til det danske Melodi Grand Prix 2014, som i år afholdes i Arena Fyn i Odense. Her skal ti deltagere konkurrere om pladsen for Danmark til det Internationale Melodi Grand Prix. Her ses Michael Rune feat. Natascha Bessez. Fold sammen
Læs mere
Foto: Betina Garcia
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Efter at DR fredag aften afholdt generalprøve, og presse og bookmakere for første gang fik mulighed for at se alle ti bidrag på scenen, er bookmakerne ikke i tvivl: Basim stikker af med sejren i aften.

Oddsansvarlig hos Danske Spil, Peter Emmike Ramussen, var selv til stede i Arena Fyn fredag aften, og her blev han helt overbevist om en sejr til Basim.

- Sangen har et catchy omkvæd, og der er ikke så mange andre, der har noget tilsvarende. Man kan tydeligt se, at Basim har udviklet sig siden 'X Factor', og han var ret professionel på scenen og fyrede den virkelig af. Jeg kunne også fornemme ud fra publikums reaktioner, at Basim kommer til at stå i finalen. Så er det bare et spørgsmål om, hvad juryen synes om ham, siger Peter Emmike Ramussen.

Danske Spil har således sænket oddsene på Basim til 2,60 for en sejr, mens Michael Rune til odds 3,75 og Nadia Malm til odds 4,00 følger efter.

Også Unibet og Bet365 har natten over gjort Basim til favorit til henholdsvis odds 3,00 og 2,80 - igen foran Nadia Malm og Michael Rune.

Betsafe har også sænket Basims vinderodds til 4,80 - men her er han stadig overgået af Anna David, der giver odds 4,20 for en sejr.

BTs grandprix-ekspert og anmelder, Jan Eriksen, udråber i lørdagens BT Basim som værende "klar til B&W-hallerne", hvor Det internationale Melodi Grand Prix skal afholdes i maj.

- Sangen personificerer den charmerende tidligere 'X Factor'-deltager. En smittende humørbombe af en popsang, som er umulig at lægge fra sig, skriver Jan Eriksen.