Bogmesse slog alle rekorder

Det årlige BogForum sluttede i går efter tre dages dundrende succes. Arrangørerne mener selv, de kan takke det danske vejrlig for, at flere danskere end nogensinde gæstede messen.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Således er 27.489 besøgende gået gennem tælleapparaterne i et Forum, hvor brandvæsenet i løbet af weekenden måtte lukke de regnvåde messegæster ind i hold.

Inde bag murene til det 12. BogForum har publikum i dagene, der gik, kunnet lune sig med kendte som ukendte gæster fra ind- og udland, og der var tætpakket til samtlige optrædener på scenerne.

Forums arrangementschef Eva Vedel fortalte i aftes efter lukketid, at BogForum har slået alle rekorder. Også sidste års hidtidige på knap 26.000 gæster.

»Generelt er der stor tilfredshed med salget. Der er rigtig mange gæster, som har haft julegavelisterne fremme. De er bl.a. gået på jagt efter de forfattere, som har været til stede på messen. Så man også kunne få en signatur med hjem i bøgerne som en ekstra gave til sig selv - eller den kommende glade modtager af bogen,« siger arrangementchefen.

Næste BogForum - det 13. - afholdes i dagene 12.-14. november 2004. myre