BørnefestiBal

festibal

Forestil dig Roskilde Festival med masser af glade mennesker der fester til fed musik. Byt så alle festivaldeltagere ud med glade unger - så har du BørnefestiBal. På rekordtid er BørnefestiBal blevet en gigasucces med mange tusinde deltagere.

BørnefestiBal er en endagsfestival for børn med masser af gang i. Kalle B, der er manden bag festivalen forklarer selv konceptet således:

»BørnefestiBAL er svingom & spas, det er leg & lyrik, det er motion og musik – det er bare sjov og ballade som børnene elsker det.«

Til festen i 2016 kan man blandt andet opleve sangerinden Cisilia, Mek Pek og Åh Abe sangene, Og Katrine Bille fra Ramasjang. Desuden vil man kunne opleve gruppen HipSomHap, Trolle og Tormod og Kalle B selv med sit Pippelipop Show.

Der er ikke kun musik på scenen men også trylleri, bugtaleri og andre sjove løjer.

De kreative kræfter kan også udfoldes gennem forskellige aktiviteter, der vil blandt andet være rytme værksted, perlemageri, tegnetelt, aktivitetsbane og meget meget mere.

Der kan købes mad og drikke på pladsen, da Kødbyens Mad & Marked kigger forbi med en række foodtrucks, men man må også gerne selv tage mad med. Alkohol er ikke en del af programmet. Der er goodiebags til de første 2000 børn på pladsen.