Blev buhet af scenen i X Factor: Det føltes som mobning

Efterskoleveninderne i Ladies With Attitude oplevede efter eget udsagn at blive buhet af scenen i "X Factor".

Ladies With Attitude endte i farezonen sammen med Mike Beck, der til slut røg ud af talentshowet. Scanpix/Liselotte Sabroe Fold sammen
Læs mere

København. Det var en tårevædet sidste del af talentshowet "X Factor", der fredag aften rullede over skærmen.

Veninderne Ladies With Attitude endte i farezonen sammen med konkurrencens alderspræsident Mike Beck, som dommer Thomas Blachman i sidste ende sendte ud af "X Factor".

Men selv om de fik lov at gå videre til næste fredags liveshow, så var de to medlemmer af Ladies With Attitude, Zara og Allen, grædefærdige, da kameraerne blev slukket.

De oplevede nemlig efter eget udsagn, at publikum var uenige i den beslutning, og buhede dem af scenen, da de havde sunget deres udgave af Prince-nummeret "I Feel For You".

- Sådan noget kan man godt se i fjernsynet, men når man selv oplever det, er det noget helt andet. Det var forfærdeligt at stå der, lyder det fra 18-årige Allen efter showet.

Og publikums reaktion bragte en helt speciel følelse frem i duoen.

- Jeg er blevet mobbet, og det er på samme måde, jeg har det lige nu. Jeg bliver rigtig ked af det, fortæller Allen med tårer i øjnene.

Også reaktionen hos dommer Thomas Blachman gik rent ind hos de to piger.

Han opfordrede energiduoen til at lade være med "at køre hver deres provinsdiskotek over i hjørnet". Og den kritik erklærer Zara og Allen helt enige i.

- I vores "save me"-sang ville vi så meget mere selv. Vi smilte og havde en fest på scenen, hvorimod det hele var lidt opstillet til vores livesang, indrømmer 17-årige Zara, der lover at gøre det meget bedre næste gang.

- Vi klarede den videre til næste uge. Så må vi håbe, at publikum ikke buher lige så slemt, som de gjorde i aften, konkluderede hun.

Der er nu syv deltagere tilbage i konkurrencen. Næste udgave af "X Factor" sendes fredag aften klokken 20.00 på DR1.

/ritzau/FOKUS