»Bircow er ligefrem sjov. Et par gange.«

De tre herrer fra Linie 3 kan i dag ånde lettede op over dagens anmeldelser. Der bliver nemlig uddelt store roser til den genforenede trio.

Foto: Jeppe Michael Jensen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Anmelderne giver både fire og fem stjerner, og roser Preben Kristensen, Anders Bircow og Thomas Eje for især deres musikalske kundskaber.

- Thomas Eje, Preben Kristensen og Anders Bircow kører linen helt ud i det nye show. Det er en forrygende gang ørekræs. Og Bircow er ligefrem sjov. Et par gange, skriver BTs anmelder Jan Eriksen, der kvitterer med hele fem stjerner.

Også Ekstra Bladets anmelder Hans Bjerregaard er begejstret og giver dem fire stjerner.

- Linie 3 er stadig et gennemmusikalsk foretagende, skriver han og fortsætter længere nede i anmeldelsen.

- Og de optræder igen med en charmerende lethed. Som publikum kan man sidde og slappe af. Selv om en del kan se lidt tvivlsomt ud undervejs, så er man aldrig i tvivl om, at de nok skal få halen den hjem, skriver han og har også et par kritikpunkter.

- En del af vittighederne er temmelig jordstrygende. Sådan har det jo altid været.

Det er Børsens anmelder Lars C. W. Wallenberg enig i, og giver ligeledes Linie 3 fire stjerner.

- Vitserne kører i samme rille som for 33 år siden, men de ældre Linie 3-herrer besidder den samme sitrende musikalitet.

I det hele taget er det musikken, der bliver rost allermest. Jyllands-Postens Henrik Lyding giver ligeledes fire stjerner og skriver:

- Helt centralt i showet er dog musikken. Hver for sig og sammen beviser de tre, at der stadig er fløjl på stemmerne i en stribe udenlandske evergreens, hvor vi mod slutningen blandt andet får ABBAs 'Thank You for the Music'. Selv tak, kan man roligt sige. Det har været og er fortsat en fornøjelse.

Det er otte år siden, at Linie 3 sidst optrådte sammen. Og det har tydeligvis vækket begejstring hos flere, at de tre har fundet sammen igen. I forsalg er der allerede solgt hele 85.000 billetter, og Glassalen i Tivoli kunne også melde helt udsolgt på premiereaftenen.