Beyoncés far bekræfter tvillingefødsel: De er her

Popsangerinden Beyoncés far bekræfter på sociale medier, at hans datter er blevet mor til tvillinger.

Arkivfoto. Fold sammen
Læs mere
Foto: JUSTIN LANE
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

De seneste dage har rygterne floreret om, at verdensstjernen Beyoncé og rapperen Jay Z er blevet forældre til tvillinger.

Flere amerikanske medier annoncerede nyheden i løbet af weekenden, mens der endnu ikke var kommet en officiel bekræftelse fra forældreparret.

Søndag aften tog popsangerindens far, Mathew Knowles, så bladet fra munden og bekræftede den lykkelige nyhed om familieforøgelsen på de sociale medier.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

På både Twitter og Instagram har han delt et elektronisk fødselsdagskort til tvillingerne med ballonmotiv og teksten: »Tillykke med fødselsdagen til tvillingerne. Kærlig hilsen farfar«.

»De er her,« skriver Mathew Knowles desuden til fødselsdagskortet på sine officielle profiler.

De nybagte forældre har endnu ikke bekræftet nyheden, og derfor er sangerindens far den første til at udtale sig offentligt om fødslen.

Det har fået flere af den 35-årige superstjernes fans til at kritisere ham på de sociale medier, da de mener, at Beyoncé og Jay Z selv skulle have lov til at dele den lykkelige nyhed.

Stjerneparret annoncerede i februar graviditeten på Beyoncés Instagram-profil, hvor hun delte et billede af sin spirende babybule.

»Vi ønsker at dele vores kærlighed og lykke. Vi er blevet velsignet to gange. Vi er enormt taknemmelige over, at vores familie vokser med to, og vi takker jer for jeres lykønskninger,« skrev Crazy in Love-sangerinden.

Beyoncé og Jay Z har dannet par siden 2002, efter at de udgav deres første nummer, »03 Bonnie & Clyde«, sammen.

I 2008 giftede parret sig, og i 2012 kom datteren Blue Ivy.

Blue Ivy er i øvrigt verdens yngste person, der nogensinde har ligget på Billboards hitliste.

Jay Z udgav kort efter fødslen nummeret »Glory«, hvor han rapper til lydsporet af hendes gråd, der blev optaget, da pigen var blot to dage gammel.

Se Mathew Knowles opdatering her.