Berlingskes Klassiske Musikkonkurrence 2019 - kom og lyt!

Den Berlingske Fonds traditionsrige musikkonkurrence finder sted 27. og 28. april.

14-årige Rune Leicht Lund var en af fem guldmodtagere ved Berlingskes Klassiske Musikkonkurrence sidste år og løb også med årets talentpris. Fold sammen
Læs mere
Foto: Simon Læssøe
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Berlingskes Klassiske Musikkonkurrence finder sted på Københavns Kommunes Musikskole i Kødbyen den 27. og 28. april - og du er mere end velkommen til at komme og lytte med!

Den festlige afslutningskoncert finder sted 12. maj i Tivolis Koncertsal.

Toke Lund Christensen er ligesom sidste år formand for bedømmelsesudvalget og vil have en række af landets mest kompetente musikere til selskab: John Damgaard, Ingemar Brantelid, Ketil Christensen, Line Fredens og Stine Hasbirk.

Den Berlingske Fond takker varmt for lån af musikskolens lokaler og flotte koncertsal.

 

Berlingskes Klassiske Musikkonkurrence for børn og unge har med årene fået stor betydning i det danske musikmiljø og dansk kulturliv som helhed.

Konkurrencen skal opmuntre og skabe motivation hos de unge musikere: Man kan stille op flere gange og dermed finde motivation til at give sin undervisning en ekstra skalle og måske gøre det endnu bedre året efter.

Berlingskes Klassiske Musikkonkurrence lægger stor vægt på, at alle børn og unge får en god oplevelse - hvorfor alle præstationer præmieres.

Berlingskes musikredaktør vil desuden kåre den rette modtager af en talentcheck på 10.000 kr. ved finalefesten i Tivoli.

Ses vi?