Bad-boy er med i ny dansk komediefilm

Det boomer med danske stjerner i den nye actionkomedie »Undercover«, der blandt andre har Linda P. og Roland Møller på rollelisten.

Tidligere har man kunne opleve Roland Møller på det store filmlærred, når han har medvirket i hjerteskærende og dramatiske film som "Kapringen" fra 2012, som blandt andet vandt den anerkendte Bodil-pris for at være den bedste danske film.

Nu har Roland Møller imidlertid skiftet dramafilmene ud med en anden genre, nemlig komedien.

I den nye actionkomedie "Undercover" står Roland Møller på den stjernespækkede rolleliste over danske skuespillere, der medvirker i den kommende biograffilm.

Ud over "Under Sandet"-skuespilleren kan man også finde anerkendte kunstnere som Paprika Steen, Linda P og Ali Kazim på listen over skuespillere, der alle skal være med til at få biografgængerne til at trække på smilebåndene, når "Undercover" får biografpremiere 24. november.

Dansk stjernestøv finder man også andre steder end på rollelisten.

Komikeren Casper Christensen, som står bag hitserien og de dertilhørende biografhit under navnet "Klovn", har skrevet filmens manuskript, der centrerer sig om politibetjenten Rikke, som spilles af komikeren Linda P.

Optagelserne til "Undercover" er stadig undervejs og foregår blandt andet i København, Slagelse og Svendborg, og de er planlagt til at fortsætte indtil 3. maj.

/ritzau/FOKUS