Aqua-sang bliver skrevet om

I hittet »Back To The 80s« drømmer Aqua sig tilbage til Ronald Reagan-tiden med Rocky, Bananarama og cola med kirsebærsmag.

Blitz! Det var også dengang, Michael Jacksons hud var mørk, men det ser gruppen ingen grund til at trampe rundt i længere. Særligt nu da gruppen skal til at lancere singlen i udlandet, tager Aqua ingen chancer. Så de har besluttet at skrive sangen om. Sætningen

»When M&M was just a snack, and Michael Jackson’s skin was black« vil fremover slutte med ordene: »...and Arnie told us: I’ll be back«.

»Vi er alle fire store fans af Jackson, og vi har overhovedet ikke noget ønske om at vanære hans eftermæle,« udtaler Claus Noreen til B.T.

Carrie, Miranda, Charlotte, Samantha...og Miley?
Folk, der er født i 1990erne er sluppet ud fra gul stue og møver sig ind alle tænkelige steder.

Blitz-redaktionen erfarer, at selv »Sex and the City« vil blive invaderet af en repræsentant fra generationen, der tror, at Anden Verdenskrig er en film, og anser aids for at være lige så harmløst som en simpel forkølelse.

Miley Cyrus (årgang 1992) skal angiveligt spille over for Carrie Bradshaw & co i den kommende film »Sex and the City 2«.

»Miley betragter det her som en mulighed for at bevæge sig fra at være teenage-idol til at påtage sig mere voksne roller,« siger en kilde ifølge TV 2 Vip.

Modediktator skriver bog om modebranchen
Ekstra Bladets selvbestaltede modediktator, Jim Lyngvild, arbejder på en roman om mord og intriger i modebranchen. Projektet er ren terapi.

»Jeg må simpelthen have alle mine frustrationer over den danske modeverden ud i romanform,« siger Jim Lyngvild ifølge Ekstra Bladet.

Blandt andet narkoforbrug i modemiljøet vil blive behandlet i bogen, men der er ikke udsigt til, at bogen vil betyde, at flere jetsettere følger i fodsporene af den kendte kvinde, der for nylig var en tur på stationen på grund af mistanke om handel med kokain.

»Det er en nøgleroman, hvor alt bliver kogt godt sammen. Så ingen skal frygte at de kommer i fængsel på baggrund af mine afsløringer,« beroliger Lyngvild jetsettet i Ekstra Bladet.

Far er skuffet
Michael Douglas har lavet en Bendt Bendtsen. Efter at hans 30-årige søn i sidste uge blev anholdt og sigtet for narkohandel, er skuespilleren nu ude at beklage. Efter at Cameron blev pågrebet med stoffer, blev han i øvrigt først sat i husarrest, men den endte pludseligt, da kæresten forsøgte at smugle herion ind til ham i en elektrisk tandbørste (!).